Ολόχρυσο και τεραστίων διαστάσεων - Φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου με το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πολύ εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ολόχρυσο και τεραστίων διαστάσεων - Φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου με το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τις προετοιμασίες για τις γιορτές έχει ξεκινήσει η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία μεταξύ άλλων φωτογραφήθηκε μπροστά από το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της αλλά και την δουλειά της.

Αυτή τη φορά, η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία, όπου την βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή και λαμπερή στο σαλόνι, μπροστά από το φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τατιάνας Στεφανίδου

«Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία! Εύχομαι πολλή αγάπη στη ζωή σας και όλες σας οι ευχές να γίνουν πραγματικότητα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια, που φημολογείται πως λήγει το συμβόλαιό της με τον ALPHA.

Φωτογραφίες από το πολυτελές ξενοδοχείο που έμειναν στο Ναύπλιο, Στεφανίδου - Ευαγγελάτος

Μπορεί μέσα στην εβδομάδα Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου να έχουν ένα δύσκολο επαγγελματικά πρόγραμμα, ωστόσο τα Σαββατοκύριακα τους προσπαθούν να τα εκμεταλλεύονται με τον πιο σωστό τρόπο. Αφήνουν στην άκρη τις υποχρεώσεις και απολαμβάνουν διάφορες εξορμήσεις, κυρίως σε κοντινές αποστάσεις.

Αυτό το Σ/Κ ωστόσο, αποφάσισαν να το περάσουν στο πανέμορφο Ναύπλιο που είναι χειμώνα - καλοκαίρι ο πιο hot προορισμός για τα ερωτευμένα ζευγάρια, παράνομα και μη.

Η Τατιάνα Στεφανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από τις όμορφες στιγμές που πέρασε με τον σύζυγό της. Την ποδηλατάδα τους και τις βραδινές βόλτες στα σοκάκια.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μας έδειξε και το ξενοδοχείο που έμειναν, με δυο φωτογραφίες με την θέα μέσα από το δωμάτιο τους.