Κώστας Μαρτάκης: Το άγνωστο περιστατικό στο Fame Story - «Την επόμενη μέρα από την audition...»

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Μαρτάκης: Το άγνωστο περιστατικό στο Fame Story - «Την επόμενη μέρα από την audition...»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (24/12) ο Κώστας Μαρτάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως στο Fame Story πήγε στη θέση ενός άλλου φίλου του με το ίδιο όνομα.

Η αποκάλυψη του Μαρτάκη για το Fame Story

«Δεν τραγουδούσα μπροστά στην οικογένειά μου και τους φίλους μου γιατί ντρεπόμουν. Κάποια στιγμή ήταν τότε στον ΑΝΤ1 τα Fame Story και όλα αυτά τα παιχνίδια και εγώ σαν παιδί από την τηλεόραση έλεγα, “α, αυτός το λέει καλά ο άλλος όχι”. Υπήρχε την ίδια περίοδο στο Fame Studio ένα σεμινάριο που έκανες για ένα μήνα που ήταν ο Γούναρης, η Τζούλι Μασίνο, άνθρωποι που ήξεραν και λέω να πάω να δοκιμάσω, να δω τι θα μου πουν αυτοί οι άνθρωποι, αν είμαι καλός ή όχι για να ασχοληθώ.

Πήγα, μου δηλώσανε τότε συμμετοχή στο Fame Story από εκεί γιατί μάλλον κάτι είδαν που τους άρεσε. Πέρασα με τα χίλια ζόρια. Πήγαμε μαζί με τους υπεύθυνους του Fame Studio στις audition, έφτασα στους 70 και με κόψανε. Μετά, επειδή έκανε μοντελινγκ τότε – αν είναι κάτι να γίνει, θα γίνει – ένας φίλος μου και συνάδελφός μου, μου είχε πει ότι είχε δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story αλλά δε θέλει να πάει και ξέρουν ότι θα περάσει ένας Κώστας εκείνη τη μέρα, εκείνη την ώρα και μου είπε αν θέλω να πάω στη θέση του.

Δεν είχε δηλώσει το επώνυμό του γιατί κάποιον ήξερε από την παραγωγή. Λέω ας πάω να κοπώ δεύτερη φορά να καταλάβω ότι δεν είμαι γι΄αυτό. Πήγα στη θέση ενός άλλου Κώστα. Την επόμενη μέρα από την audition μπήκα στο παιχνίδι. Ο φίλος μου δεν έχει μετανιώσει καθόλου που δεν ασχολήθηκε με το τραγούδι» αποκάλυψε ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος αναφέρθηε και στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Το σχόλιο του Μαρτάκη για τον Ρουβά

Στην εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε το πρωί της Δευτέρας (29/11) ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στην αρχή της καριέρας του τον συνέκριναν πολλοί με τον Σάκη Ρουβά.

Την ίδια στιγμή ο τραγουδιστής μίλησε για την εποχή που δούλευε ως μοντέλο αποκαλύπτοντας πως είχε booker την Έλενα Χριστοπούλου, ενώ πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί στο τέλος της συνεργασίας του με τον Ηλία Ψινάκη.

«Πρόλαβα λεφτά που έπαιρναν πιο φτασμένοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να πω τα υψηλά ποσά που έχω πάρει. Γενικά αντιμετωπίζω προβλήματα, έχω κι ένα δάνειο. Μόνο καλό μου έκανε ότι με συνδύασαν με τον Σάκη Ρουβά. Για εκείνον ήταν υποτιμητικό, το να τον συγκρίνουν με έναν άνθρωπο που χθες βγήκε… από το αυγό του. Μου έχει πει ο Ηλίας Ψινάκης για το βιβλίο που γράφει. Έχουμε μιλήσει και θα πει ότι θυμάται.

Μου έχουν συμβεί κακές συμπεριφορές. Μου έχουν πει ότι καλό είναι να μην βγω στο δεύτερο πρόγραμμα γιατί ο άλλος καλλιτέχνης σήκωσε κάποιον και αντί να τον σηκώσει για ένα τραγούδι, τον σήκωσε για 10 τραγούδια. Ήταν και στην πρεμιέρα αυτό, και δεν βγήκα. Μετά, απλά, έσπασα το καμαρίνι μου από τα νεύρα μου γιατί ήταν άδικο. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ φίλους μου για να γίνω όνομα.

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν η booker μου όταν έκανα μόντελινγκ. Δεν μου άρεσε αυτή η δουλειά. Η Έλενα ήταν σαν μαμά. Στη δουλειά ήταν πολύ σκληρή», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μαρτάκης.