Ρίγη συγκίνησης με την απόφαση της Μαρίνας Πατούλη - Η κίνηση που καταχειροκροτήθηκε

Το υπέροχο μήνυμά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την απόφαση της Μαρίνας Πατούλη - Η κίνηση που καταχειροκροτήθηκε

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι ιδιαίτερες για όλους και έτσι, η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να προχωρήσει σε μία κίνηση ανθρωπιάς, όπως συνηθίζει να κάνει. Έτσι, βρέθηκε στην Unesco Βορείων Προαστίων και μοίρασε δώρα σε παιδάκια.

Η ίδια έχει έντονη φιλανθρωπική δράση, κάτι που είχε ξεκαθαρίσει και με τη συμμετοχή της στο J2US, και έτσι δε θα μπορούσε να μην φέρει χαρά με τα δώρα της σε αυτά τα παιδιά. Μάλιστα, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία από τη στιγμή που μοιράζει τα δώρα και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

«Τα παιδιά του Ομίλου μας @UnescoVp μας ταξίδεψαν νοσταλγικά στα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων!!!Πηγή έμπνευσης κ αγάπης τα παιδιά μας !!!Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!Κ του χρόνου με υγεία κ πολλά χαμόγελα!», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτηση που έκανε.

Νέα αρχή στη ζωή της

Η Μαρίνα Πατούλη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Φουλ ανανεωμένη μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη συνεχίζει να δραστηριοποιείται επαγγελματικά και φαίνεται πως είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε μια φήμη πως έχει έρθει κοντά με τον σχεδιαστή Βλάση Χολέβα. Οι δυο τους, μάλιστα, διασκέδασαν μαζί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με την Μαρίνα Πατούλη να σχολιάζεται αρκετά για το φόρεμα που φόρεσε (δείτε φωτογραφίες εδώ). Αυτή η έξοδος, όμως, φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες και οι ίδιοι για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης 23/12 αποκάλυψαν ποια είναι πραγματικά η σχέση τους.

«Γνωριζόμαστε χρόνια με τον Βλάσση, είμαστε επαγγελματικό ζευγάρι. Είναι τιμή μου να με αποκαλεί την πιο sexy Ελληνίδα γιατί είναι και ένας από τους πιο ωραίους άνδρες της Αθήνας», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Οι δυο τους θα συνεργαστούν, καθώς όπως αποκάλυψε ο σχεδιαστής μόδας ετοιμάζουν μια νέα κολεξιόν η οποία θα λέγεται Marina by Xolevas και θα έχουν το στυλ της Μαρίνας Πατούλη.