Μαρίνα Πατούλη: «Έσπασε» τη σιωπή της μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το J2US - «Εμένα δεν με αφορά...»

«Δεν είμαι πικραμένη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρίνα Πατούλη: «Έσπασε» τη σιωπή της μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το J2US - «Εμένα δεν με αφορά...»

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το J2US, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και εξήγησε ποιοι ήταν οι λόγοι που την οδήγησαν στο να πάρει αυτή την απόφαση και να φύγει τελικά από το φαντασμαγορικό show.

Η Μαρίνα Πατούλη ξεκαθάρισε πως δεν αισθάνεται πικραμένη, ωστόσο δεν είχε σκοπό να δεχθεί κριτική για τις φωνητικές της ικανότητες καθώς έτσι χάνεται το νόημα του φιλανθρωπικού σκοπού.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για το J2US

«Δεν είμαι πικραμένη. Εμένα δεν με αφορά η κριτική της επιτροπής, αν είπα τον τόνο καλά. Αν το τραγούδι πρώτη, δεύτερη φωνή, εγώ μένω στον στίχο. Σε έναν εξαιρετικό στίχο με ιδιαίτερη βαθύτητα νοήματος», είπε χαρακτηριστικά.

Η διαφωνία της Δέσποινας Βανδή με τη Μαρίνα Πατούλη πριν την οικειοθελή της αποχώρηση από το J2US

Λίγο μετά την χθεσινή (27/11) εμφάνιση της Super Κική, στην σκηνή του J2US ανέβηκε η Μαρίνα Πατούλη με τον νέο παρτενέρ της, Θάνο Πετρέλη και ερμήνευσαν το «Χειροκρότημα» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά, καθώς η εμρηνεία της ήταν απογοητευτική, ο τόνος της αρκετά λάθος, με την κριτική επιτροπή να είναι φανερά δυσαρεστημένη.

«Δεν ήταν ο τόνος της, Θάνο. Ευτυχώς, σήμερα δεν ψηφίζει ο κόσμος. Ήταν η πιο λάθος επιλογή που έχω ακούσει μέχρι σήμερα. Αυτό το τραγούδι ήταν για εσένα. Θα έπρεπε να φροντίσεις να τη βοηθήσεις, να είναι το τραγούδι στη δική της τονική. Ήταν σαν να σολάρεις μόνος σου. Θα έπρεπε ή να αλλάξετε τόνο ή τραγούδι.

Ήταν ένα τραγούδι που την εξέθεσε. Ένιωσα ότι δεν το ήθελες, πήγαινες πάνω στη σκηνή σαν να έκλαιγες» είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.