Σήκωσαν τα μαγαζιά η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος - Για χάρη της μικρής Μαρίνας

Ξεχωριστά Χριστούγεννα για την οικογένειά τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σήκωσαν τα μαγαζιά η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος - Για χάρη της μικρής Μαρίνας

Τα Χριστούγεννα είναι χωρίς αμφιβολία η γιορτή των παιδιών. Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος δε θα μπορούσαν παρά να κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους και ιδιαίτερα για τη μικρή Μαρίνα, που είναι ακόμα σε παιδική ηλικία.

Η μικρή Μαρίνα αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία του ζευγαριού. Άλλωστε έχουμε δει τι γίνεται κάθε χρόνο στη γιορτή της και στα γενέθλιά της.

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της λοιπόν αποφάσισαν να κάνουν από νωρίς τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους. Πήραν αρκετά δώρα για όλα τα παιδιά της οικογένειας, με τον Άγγελο Λάτσιο να έχει ήδη πάρει ένα πολύ δυνατό δώρο για τα γενέθλιά του από τη μητέρα του.

Τα δώρα που πήραν Μενεγάκη και Παντζόπουλος στη μικρή Μαρίνα

Όταν έφτασε η ώρα της επιλογής του δώρου της μικρής Μαρίνας, το αγαπημένο ζευγάρι του έδωσε να καταλάβει. Αμέσως το δέντρο γέμισε με παιχνίδια και ρούχα για τη μικρότερη της οικογένειας η οποία είναι και η αγαπημένη όλων. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι πολύ συχνά τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις του Άγγελου Λάτσιου.

Ελένη Μενεγάκη κόρη

Τι θα κάνουν φέτος οικογενειακώς για τις γιορτές

Η Ελένη Μενεγάκη πρώτη χρονιά φέτος, πέραν της προηγούμενης που λόγω covid δεν μπορούσε να πάει έτσι κι αλλιώς κάπου για τα Χριστούγεννα, αποφάσισε να μην φύγει από την Ελλάδα με την οικογένειά της για τις γιορτές.

Αγαπημένος προορισμό της παρουσιάστριας της γιορτινές αυτές ημέρες ήταν η Μαλδίβες (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που είχε μείνει). Φέτος όμως λόγω του φόβου της για τον ιό αποφάσισε να κρατήσει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό τις γιορτινές ημέρες και να πάρει την... άδειά της με το νέο έτος. Όχι ότι θα πάει κάπου... άντε καμία μίνι απόδραση κοντά στην Αθήνα ή στην αγαπημένη της Άνδρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr από τις 30 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου η "Ελένη" δεν θα μεταδοθεί, ενώ στη θέση της θα δούμε κλασικές ελληνικές ταινίες αρχικά, ενώ την πρώτη εβδομάδα του 2022 στη θέση της θα μεταδοθεί σε επανάληψη η σειρά "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα".