Ξέσπασε ο Πέτρος Ιακωβίδης για τις φήμες για την προσωπική του ζωή - «Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει»

Απάντησε για τη σχέση που του χρεώνουν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Πέτρος Ιακωβίδης για τις φήμες για την προσωπική του ζωή - «Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει»

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (24/12) ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που του χρεώνουν τα τελευταία χρόνια με την καλή του φίλη και συνεργάτιδα, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως ο Νατάσα Θεοδωρίδου είναι ένας πολύ κοντινός του άνθρωπος, στον οποίο μπορεί να βασιστεί σε κάθε περίοδο της ζωής του.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Ιακωβίδη για τη Νατάσα Θεοδωρίδου

«Της έβαλα το “Παραδόθηκα” να το ακούσει και μου είπε θα ήθελα να το πω. Μετά από δύο μήνες της είπα ότι θα πω το “Σ΄αγαπαώ σου φώναξα” και βγήκε εκείνη μετά στο μαγαζί και είπε “αυτό είναι το νέο μου κομμάτι που έγραψε ο Πέτρος Ιακωβίδης”.

Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Η Νατάσα είναι όντως οικογένειά μου. Αυτά που λέω σε ανθρώπους πολύ δικούς μου, κάποια προβλήματα από την καθημερινότητά μου ή στην προσωπική μου ζωή, στη Νατάσα τα λέω. Την παίρνω και την συμβουλεύομαι γιατί είναι πάρα πολύ καλή να δίνει συμβουλές. Είναι και καλή στο να ακούει», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Παρασκευής (15/10) ο Πέτρος Ιακωβίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής που τον απολαμβάνουμε στο Fantasia μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

«Μέσα από την καραντίνα εμένα μου βγήκε και κάτι καλό, έγραψα πολλά τραγούδια. Πού θα τα δώσω; Ξέρετε… Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι η πρώτη που παίρνει, πάντα. Η Νατάσα είναι αυτή που το παίρνει πριν το ακούσω.

Το «Κοριτσάκι μου» το έχω γράψει για την αδερφή μου, οπότε είναι μόνο γι’ αυτήν. Επειδή γενικά δεν μιλάω για τα προσωπικά μου πολύ και δεν μου αρέσει, θα σου πω ένα πράγμα: ότι αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ καλά»!