Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν δέχεται τη «συγγνώμη» του η 28χρονη καταγγέλλουσα

«Είναι προσχηματική»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν δέχεται τη «συγγνώμη» του η 28χρονη καταγγέλλουσα

Με μία δήλωση που έκανε μέσω του δικηγόρου του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εξήγησε πως έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα που εξαπάτησε. Η ίδια ωστόσο δεν δέχθηκε τη συγγνώμη του καθώς όπως είπε φαίνεται πως είναι προσχηματική.

Η ίδια με μία δήλωση που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να δεχθεί την συγγνώμη του πρώην παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα.

Το σχόλιο της 28χρονης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Η γυναίκα που είδε τις προσωπικές της στιγμές να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χωρίς τη θέληση της αναφέρει σε δήλωσή της: «Η συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψη του, είναι προσχηματική. Όταν έχεις κάνει τόσο μεγάλο κακό διασύροντας γυναίκες, είναι εύκολο να αντιληφθούν όλοι, ότι η συγγνώμη που λέει τώρα, δεν έχει καμία ουσία και καμιά απολύτως σημασία. Προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ αυτή τη συγγνώμη».

Η αστυνομία "ξεσκόνισε" το σπίτι του - Τα σοκαριστικά ευρήματα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει παραδοθεί εδώ και κάποια 24ωρα στα χέρια της αστυνομίας και παραμένει στο κρατητήριο μέχρι τη Δευτέρα όταν και θα απολογηθεί για τις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος του.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, οι Αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τα ευρήματά τους ήταν απλά σοκαριστικά.

Συγκεκριμένα βρήκαν δύο διαδικτυακά κανάλια στα οποία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέβασε τα ροζ βίντεο, τα οποία μάλιστα δεν έχουν κατέβει από την πλατφόρμα, όπως ισχυρίστηκε ο παρουσιαστής. Η ανακάλυψη αυτή καταρρίπτει και το βασικό κομμάτι της υπερασπιστικής του γραμμής.