«Ας ευχηθούμε να είναι η τελευταία φορά» - Συγκινεί ο Νίκος Χατζηνικολάου με τις ευχές του για τα Χριστούγεννα

Η τρυφερή ανάρτηση με τα παιδιά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ας ευχηθούμε να είναι η τελευταία φορά» - Συγκινεί ο Νίκος Χατζηνικολάου με τις ευχές του για τα Χριστούγεννα

Με μια φωτογραφία των δύο παιδιών του θέλησε να στείλει τις ευχές του για τα Χριστούγεννα ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιααστής δημοσίευσε μία φωτογραφία από το παρελθόν, και συγκεκριμένα προ κορωνοϊού, με τους δύο μικρότερους γιους του, Νικόλα και Αλέξανδρο οι οποίοι στέκονται δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε τα δύο αγόρια να βάζουν τα στολίδια στα κλαδιά, με τον περήφανο μπαμπά τους να τους απαθανατίζει.

Οι ευχές του Νίκου Χατζηνικολάου για τα Χριστούγεννα

"Χρόνια σας πολλά! Καλά Χριστούγεννα! Με υγεία και χαρά! Ας θυμηθούμε παλαιότερες γιορτές,που ήταν ανέμελες και άνευ κορωνοϊού και ας προσπαθήσουμε να ξαναζήσουμε αυτό το κλίμα,έστω και με μέτρα προστασίας,έστω και με μάσκες και αντισηπτικά… Και ας ευχηθούμε να είναι η τελευταία φορά!" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης του ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Νίκος Χατζηνικολάου ευχές για Χριστούγεννα

«Αν εγκαταλείψω τις ειδήσεις...» - Σπάνια εξομολόγηση του Νίκου Χατζηνικολάου στον αέρα του ΑΝΤ1

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (9/12) στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (δείτε εδώ την εξομολόγησή του) και με αφορμή τη συζήτησή τους αυτή, αναφέρθηκε στο τι θα κάνει σε περίπτωση που κάποια στιγμή σταματήσει από το δελτίο ειδήσεων.

«Θα σου πω τώρα κάτι, με συγχωρείς… Στο πρόσωπο σου θα απαντήσω σε δεκάδες φίλους που μου λένε το ίδιο πράγμα. Δηλαδή τι περιμένετε; Να βγω στο δελτίο ειδήσεων και την ώρα που ξεκινάμε λέγοντας πόσους διασωληνωμένους έχουμε, πόσους νεκρούς είχαμε την μέρα που πέρασε και το επόμενο θέμα είναι το δυστύχημα αι το μεθεπόμενο η δολοφονία, εγώ να κάνω χιούμορ;», είπε αρχικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τότε του είπε: «Θεωρώ ότι αν κάτσει κάποιος μαζί σου σε ένα τραπέζι, οι ατάκες που λες είναι ατάκες σεναριογράφου για κωμωδία. Και επειδή ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να με θεωρήσουν υπερβολικό, μόνο αυτοί που ξέρουν μπορούν να με καταλάβουν. Είναι άδικο αυτό που κάνεις στον εαυτό σου και το υπογράφω».

«Δεν έχεις δίκιο, γιατί έχω και άλλους ρόλους και πρέπει ανάμεσα σε αυτούς να υπάρχει μια ισορροπία. Δεν έχεις δίκιο. Αν όμως κάποια στιγμή αργότερα, σε δύο ή πέντε χρόνια, αν και δεν το σκοπεύω άμεσα, εγκαταλείψω τις ειδήσεις, θα δείτε έναν άλλον Νίκο. Αυτό είναι βέβαιο», κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου.