Αντιδράσεις με την ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη - «Πως γίνεται να βγήκε αθλητής της χρονιάς ο Αντετοκούμπο;»

Προκάλεσε ξανά χαμό...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντιδράσεις με την ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη - «Πως γίνεται να βγήκε αθλητής της χρονιάς ο Αντετοκούμπο;»

Είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο το να προκαλεί χιλιάδες αντιδράσεις με τις αναρτήσεις της η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία δεν διστάζει να εκφράζει ανοιχτά και ωμά την άποψη της για πολλά θέματα, κυρίως αυτά που αφορούν τον αθλητισμό.

Η γνωστή αθλήτρια λοιπόν μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter εξέφρασε την απορία της για το “πως γίνεται να ψηφίστηκε κορυφαίος αθλητής της χρονιάς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και όχι ο Μίλτος Τεντόγλου“.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη προκαλώντας τον κακό χαμό.

Λίγο αργότερα, η ίδια εξήγησε με μια νέα της ανάρτηση: «Θα σου πω πως. Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντουσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου».

Οι αναρτήσεις της Στεφανίδη

Δήλωσε υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών - Απίστευτο κράξιμο στα social media

Υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών τάχθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη, ένα ζήτημα το οποίο συζητιέται αρκετά αυτόν τον καιρό στην Ελλάδα, μιας και ακόμα δεν έχει γίνει επιτρεπτό.

Η σπουδαία αθλήτρια δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια και φανερά την υποστήριξη της και μάλιστα κάλεσε τους Έλληνες να υπογράψουν το σχετικό ψήφισμα.

Ωστόσο, η ανάρτηση της αυτή στο Twitter, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και για ακόμη μια φορά έγινε αποδέκτρια αρκετών αρνητικών αλλά και επιθετικών σχολίων.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, παρόλα αυτά, επέστρεψε με μια νέα ανάρτηση, με την ίδια να απαντά στα μηνύματα που δέχτηκε, ενώ πριν λίγο καιρό δέχτηκε ξανά επίθεση με αφορμή τις δηλώσεις της για τις φωτιές.

"Εν τω μεταξύ αυτοί με απειλούν με unfollow και εγώ τους μπλοκάρω μην και ξεχαστούν”, έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη.