Τραγικές ώρες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το κρατητήριο - Έγινε γνωστό πριν από λίγο...

Αυτό που δεν επιθυμούσε έγινε τελικά πραγματικότητα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγικές ώρες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το κρατητήριο - Έγινε γνωστό πριν από λίγο...

Μπορεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, να ήταν κάποτε ένα αγαπητό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο, μετά τις καταγγελίες εις βάρος του, τα πράγματα ανατράπηκαν και η ζωή του παρουσιαστή άλλαξε ριζικά.

Ίσως λίγο καιρό πριν να μην μπορούσε να φανταστεί τις συνέπειες των πράξεων του και να μην γνώριζε την τωρινή του κατάληξη, που τον θέλει ανήμερα των Χριστουγέννων μόνο του στο κρατητήριο.Μάλιστα, η αστυνομία φέρεται να έχει βρει βίντεο ερωτικού περιεχόμενου από 9 κοπέλες, ενώ μετά την ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα είναι αντιμέτωπος με 10ετή κάθειρξη.

Άλλωστε, ήδη υπάρχει και δεύτερη επίσημη καταγγελία και έπειτα από την επιτόπια έρευνα που έγινε στα σπίτια του σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο έχουν βρεθεί ντοκουμέντα και από άλλες γυναίκες. Φυσικά έχουν κατασχεθεί από την ΕΛ.ΑΣ τόσο ο υπολογιστής, όσο και το κινητό του και ο ίδιος κρατείται για δεύτερη μέρα στη Γενική Ασφάλεια της Θεσσαλονίκης.

Τι συνέβη με τον Παναγιωτόπουλο

Ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα δεν έχει κάποια ειδική μεταχείριση, αφού εκεί υπάρχουν και άλλοι κρατούμενοι και ίδιος είναι ανήσυχος και σιωπηλός, όπως φαίνεται και από την πρώτη φωτογραφία του που ήρθε στο προσκήνιο.

Αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα, καθώς πίστευε ότι θα κατηγορηθεί με πλημμέλημα και τελικά είναι μέσα για κακουργηματικές πράξεις ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί απολύτως καμία επίσκεψη, παρά μόνο ένα τηλεφώνημα από ένα συγγενικό του πρόσωπο.

Τραγικές ώρες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μέσα στο κρατητήριο

Καταζητείται γυναίκα - συνεργός του Παναγιωτόπουλου στα ροζ βίντεο

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και στο ενδεχόμενο να συλληφθεί μίας εκ των καταγγελλόντων αλλά για να γίνει νέα σύλληψη θα πρέπει να γίνει νέα καταγγελία.

Ο παρουσιαστής ο οποίος κρατείται στη Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης σημειώνεται πως προσήλθε εκεί αυτοβούλως το απόγευμα της Τετάρτης (23/12) και σήμερα θα πάει στο Αυτόφωρο. Αναφερόμενος στο διαδικαστικό κομμάτι ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1 υπογράμμισε πως «θα παρουσιαστεί στο Αυτόφωρο και θα ζητήσει σίγουρα αναβολή, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν θα τον κρατήσει ελεύθερο ή αν θα κρατηθεί. Αυτό που θα κρίνει το αν θα αφεθεί ή όχι ελεύθερος είναι, το αν είναι ύποπτος φυγής. Είχε ακουστεί ότι, ετοιμαζόταν να φύγει στο εξωτερικό».

Εστιάζοντας στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη παρουσία του κατηγορούμενου Στάθη Παναγιωτόπουλου ο δικηγόρος τόνισε μιλώντας για τους υπολογιστές πως «η πληροφορία που έχω είναι ότι, ακόμα κι αν έχει διαγράψει στοιχεία, αυτό θα έχει αφήσει ίχνη, θα φαίνονται».

Μιλώντας για την κατηγορία με την οποία θα έρθει αντιμέτωπος ο παρουσιαστής ο Απόστολος Λύτρας επεσήμανε πως «αυτήν τη στιγμή κατηγορείται για πλημμελήματα, αν αποδειχθεί ότι είχε οικονομικό όφελος, θα κατηγορηθεί για κακούργημα».

Σε ερώτηση σχετικά με το γιατί δεν κινήθηκε και στην πρώτη περίπτωση η διαδικασία του αυτοφώρου ο δικηγόρος διευκρίνισε πως, «θα έπρεπε και στην πρώτη περίπτωση να έχει κινηθεί η διαδικασία, όμως δεν ξέρω αν η πρώτη μήνυση έγινε στον εισαγγελέα και άλλα νομικά θέματα που είναι περίπλοκο να τα εξηγήσω».

«Οι Αρχές αντέδρασαν άμεσα» υπογράμμισε. Κλείνοντας ο Απόστολος Λύτρας επεσήμανε πως εάν ο παρουσιαστής μείνει ελεύθερος και γίνει νέα καταγγελία, θα συλληφθεί εκ νέου, επαναλαμβάνοντας ότι, «το αδίκημα είναι διαρκές».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται μία γυναίκα που φέρεται κατά τη διάρκεια των ροζ βίντεο να έδινε… εντολές.