Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Μέχρι τα 28 ήταν άστατη η ζωή μου! Το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν παιδιά»

Η εξομολόγηση για τον ερχομό του γιου του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Μέχρι τα 28 ήταν άστατη η ζωή μου! Το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν παιδιά»

Στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή της ΕΡΤ2, «Μαμα-δες» μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, το απόγευμα του Σαββάτου (25/12) και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα συναισθήματα που του δημιούργησε ο ερχομός του γιου του.

Ο γνωστός σεφ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως σε νεαρή ηλικία δεν είχε σκεφτεί καν το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

Οι δηλώσεις του Σκαρμούτσου για τον γιο του

«Μέχρι τα 28 μου ήταν πάρα πολύ άστατη η ζωή μου και το τελευταίο πράγμα που ήθελα… ήταν παιδιά. Δηλαδή δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου ότι θα μεγαλώσω και θα κάνω παιδιά.

Στα 30 μου ήρθε ο πρώτος γιος, ο Δημήτρης. Εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή. Άλλαξε, όμως, όλη μου η ζωή, όχι γιατί προσπάθησα αλλά άλλαξε η ζωή μου φυσιολογικά. Πραγματικά έπαθα πλάκα! Γιατί έχεις έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν έχει σκεφτεί ποτέ τα παιδιά και έχει περάσει μια παιδική ηλικία κάπως στερημένη και ξαφνικά έρχεται ένα πλάσμα στη ζωή του που του βγαίνει τόση πολλή αγάπη που δεν ήξερα ότι είχα», τόνισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε και στον εθισμό που είχε με τα ναρκωτικά.

«Έπρεπε να βαφτίσουμε τον γιο μου στο νοσοκομείο»

Μία καθηλωτική συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Πρωινό ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο γιος του όταν ήταν ακόμα βρέφος.

Ο γνωστός σεφ μίλησε και για το MasterChef, το οποίο είχε σχολιάσει με πολύ άσχημο τρόπο πριν από λίγο καιρό.

«Ο μικρός είναι πάρα πολύ χαρούμενος που ξεκίνησε πάλι το σχολείο. Ο μεγάλος είναι φοιτητής και δουλεύει στο μαγαζί, όπου βοηθάει στα τιμολόγια. Περνά από όλα τα πόστα γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή», είπε αρχικά.

Ο δημοφιλής σεφ, όμως, έκανε για πρώτη φορά μια αποκάλυψη που αφορά στον μεγάλο του γιο και δήλωσε ότι παραλίγο να μην ζήσει: «Είναι πολύ περίεργη ιστορία. Ο Δημήτρης είχε ένα μεγάλο θέμα υγείας όταν γεννήθηκε. Γεννήθηκε στα Χανιά κα τον φέραμε στην Αθήνα. Δεν ήταν ζήσει κι έκανε μια επέμβαση πολύ μικρός κι έπρεπε να τον βαφτίσουμε στο νοσοκομείο. Εγώ και η πρώην γυναίκα μου αποφασίσαμε να τον βγάλουμε Δημήτρη», είπε στη Νάνσυ Παραδεισανού.

Όσο για την σύντροφό του είπε: «Είναι πολύ ευθύς άνθρωπος, δεν σου χαρίζεται. Ο πρώτος γάμος μου προήλθε από μεγάλη αγάπη, ο δεύτερος επειδή ήρθε ο Δημήτρης και ο τρίτος από μεγάλη αγάπη».