Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του

Στενεύει ο κλοιός για τον παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του

Στο κρατητήριο πέρασε τα Χριστούγεννα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έχει πάρει προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα (27/12) για να απολογηθεί για τη διαρροή ροζ βίντεο. Οι εξελίξεις ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι καθόλου καλές για τον πρώην παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα.

Σε βάρος του παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης, έως και 10 ετών.

Όπως δήλωσε στο MEGA η δικηγόρος της πρώτης κοπέλας, που έκανε μήνυση σε βάρος του επειδή ανέβασε βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο εν αγνοία της, τέσσερις άλλες γυναίκες έχουν επικοινωνήσει μαζί της.

Οι νέες καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Η κοπέλα ανέφερε χαρακτηριστικά πως «βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτή την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες τέσσερις κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί».

Η μία από τις τέσσερις γυναίκες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του.

«Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Καταζητείται γυναίκα - συνεργός στα ροζ βίντεο

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και στο ενδεχόμενο να συλληφθεί μίας εκ των καταγγελλόντων αλλά για να γίνει νέα σύλληψη θα πρέπει να γίνει νέα καταγγελία.

Ο παρουσιαστής ο οποίος κρατείται στη Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης σημειώνεται πως προσήλθε εκεί αυτοβούλως το απόγευμα της Τετάρτης (23/12) και σήμερα θα πάει στο Αυτόφωρο. Αναφερόμενος στο διαδικαστικό κομμάτι ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1 υπογράμμισε πως «θα παρουσιαστεί στο Αυτόφωρο και θα ζητήσει σίγουρα αναβολή, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν θα τον κρατήσει ελεύθερο ή αν θα κρατηθεί. Αυτό που θα κρίνει το αν θα αφεθεί ή όχι ελεύθερος είναι, το αν είναι ύποπτος φυγής. Είχε ακουστεί ότι, ετοιμαζόταν να φύγει στο εξωτερικό».

Εστιάζοντας στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη παρουσία του κατηγορούμενου Στάθη Παναγιωτόπουλου ο δικηγόρος τόνισε μιλώντας για τους υπολογιστές πως «η πληροφορία που έχω είναι ότι, ακόμα κι αν έχει διαγράψει στοιχεία, αυτό θα έχει αφήσει ίχνη, θα φαίνονται».

Μιλώντας για την κατηγορία με την οποία θα έρθει αντιμέτωπος ο παρουσιαστής ο Απόστολος Λύτρας επεσήμανε πως «αυτήν τη στιγμή κατηγορείται για πλημμελήματα, αν αποδειχθεί ότι είχε οικονομικό όφελος, θα κατηγορηθεί για κακούργημα».

Σε ερώτηση σχετικά με το γιατί δεν κινήθηκε και στην πρώτη περίπτωση η διαδικασία του αυτοφώρου ο δικηγόρος διευκρίνισε πως, «θα έπρεπε και στην πρώτη περίπτωση να έχει κινηθεί η διαδικασία, όμως δεν ξέρω αν η πρώτη μήνυση έγινε στον εισαγγελέα και άλλα νομικά θέματα που είναι περίπλοκο να τα εξηγήσω».

«Οι Αρχές αντέδρασαν άμεσα» υπογράμμισε. Κλείνοντας ο Απόστολος Λύτρας επεσήμανε πως εάν ο παρουσιαστής μείνει ελεύθερος και γίνει νέα καταγγελία, θα συλληφθεί εκ νέου, επαναλαμβάνοντας ότι, «το αδίκημα είναι διαρκές».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται μία γυναίκα που φέρεται κατά τη διάρκεια των ροζ βίντεο να έδινε… εντολές.