Με δάκρυα στα μάτια στον αέρα του Open ο Γιάννης Φλωρινιώτης - «Ήταν μεγάλη πληγή»

Η συγκλονιστική εξομολόγησή του για τα παιδικά του χρόνια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με δάκρυα στα μάτια στον αέρα του Open ο Γιάννης Φλωρινιώτης - «Ήταν μεγάλη πληγή»

Λίγο καιρό μετά την περιπέτεια που έζησε με την υγεία του, ο Γιάννης Φλωρινιώτης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στις μεγάλες δυσκολίες που πέρασε.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Φλωρινιώτη

«Μεγάλωσα σε τρία ορφανοτροφεία. Όταν οι συγγενείς μας, μας έδιναν δώρα, μας τα έπαιρναν οι μεγαλύτεροι και μας τα ξαναπούλαγαν. Βρέθηκα στο ορφανοτροφείο επειδή η μητέρα μου δεν μπορούσε να μας ζήσει.

Με έβαλαν να διαλέξω με ποιον θέλω να ζήσω, με τη γιαγιά μου ή με τη μαμά μου. Ήταν πολύ μεγάλη πληγή για ένα παιδί να πρέπει να διαλέξει με ποιον θέλει να μεγαλώσει. Ζήτησα συγγνώμη από τη γιαγιά μου που επέλεξα τη μητέρα μου.

Ο πατριός μου έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό και πήγε να τη χτυπήσει και τον έδειρα. Υποσχέθηκα στη μητέρα μου και τη γιαγιά μου ότι θα τις σώσω από τη φτώχεια, κι έτσι έγινε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

«Μου έφαγαν πολλά λεφτά, έχω πέσει θύμα σε απατεώνες»

Πριν από μερικούς μήνες ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε στην κάμερα του Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Ο ίδιος, που πριν λίγο καιρό κατακεραύνωσε τον Λευτέρη Πανταζή και την Άντζελα Δημητρίου, μίλησε για τα λεφτά που έχει βγάλει όλα αυτά τα χρόνια.

“Έβγαλα πολλά χρήματα, ευτυχώς είχα την γυναίκα μου που τα κράτησε. Είμαι ανοιχτοχέρης. Ο Θεός μου είπε θα σε κάνω μεγάλο όνομα αλλά δεν θα έχεις πολλά λεφτά ποτέ σου.

Καλά μου έφαγαν και πολλά λεφτά, έχω πέσει θύμα σε απατεώνες. Αγόρασα κι ένα μαγαζί με άδεια φούρνου και μου έφαγαν πόσα λεφτά, ήταν πτωχευμένος από την εφορία. Μου πούλησαν κι οικόπεδα μέσα στην θάλασσα κι έψαχνα να τα βρω".