Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τη Δευτέρα (27/12) η απολογία του - Η αποκάλυψη του Απόστολου Λύτρα

«Θα προκύψουν και άλλα πράγματα στην υπόθεση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τη Δευτέρα (27/12) η απολογία του - Η αποκάλυψη του Απόστολου Λύτρα

Αύριο (27/12) αναμένεται να απολογηθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς το έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο Απόστολος Λύτρας, ο συνήγορος της 28χρονης κοπέλας που έκανε την πρώτη καταγγελία υποστήριξε στο Τώρα Ό, τι Συμβαίνει πως σίγουρα θα έχουμε νέες εξελίξεις στην υπόθεση πολύ σύντομα.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα προκύψουν και άλλα πράγματα στην υπόθεση. Έχω ήδη στα χέρια μου δυο email που μου ήρθαν ανώνυμα αλλά έχω έρθει σε επαφή και με άλλη μια κοπέλα. Οι καταγγελίες αυτές λένε τα ίδια πράγματα, ότι κατά το παρελθόν, την περίοδο που είχαν σχέση εκείνος κατέγραψε τις προσωπικές τους στιγμές και τις δημοσίευσε σε site με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Στην περίπτωση της δεύτερης κοπέλας, το υλικό είναι ακόμη ανηρτημένο στο διαδίκτυο», δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ επεσήμανε ότι μέχρι στιγμής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν προσπάθησε καν να κατεβάσει το υλικό από τις σελίδες στις οποίες το είχε αναρτήσει.

Αναφορικά με την ποινή που μπορεί να του επιβληθεί, ο Απόστολος Λύτρας απάντησε: «Προβλέπεται ποινή κάθειρξης μέχρι δέκα χρόνια. Τα 4-5 θα είναι αυτά που θα εκτίσει ο καταγγελόμενος. Αύριο θα αποφασιστεί αν θα χρειαστεί ή όχι να προφυλακιστεί αφού ο εισαγγελέας θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ύποπτος διαφυγής ή αν υπάρχει πιθανότητα να διαπράξει και πάλι το ίδιο αδίκημα».

Το βίντεο που "καίει" Κανάκη, Σερβετά και Κιούση - Τελικά ήξεραν πως είναι παντρεμένος ο Παναγιωτόπουλος

Κι ενώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον εισαγγελέα, συνεχίζουν και έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες που προκαλούν ανατροπές στην υπόθεση.

Μετά την πρώτη καταγγελία, βγήκαν πολλές πληροφορίες για τον παρουσιαστή, όπως το γεγονός ότι πριν από περίπου 1,5 μήνα είχε παντρευτεί μυστικά και μάλιστα, δεν το γνώριζαν ούτε οι στενοί του φίλοι.

Ήξεραν όμως για τον γάμο οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»; Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», παρουσίασε ένα απόσπασμα από παλαιότερη εκπομπή, κοντά μάλιστα στην περίοδο του γάμου, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναφέρεται ξεκάθαρα στη σύζυγό του (δείτε το πρόσωπό της εδώ).

«Εύχομαι και εγώ χρόνια πολλά στη γυναίκα μου τη Σοφία γιατί την αγαπάω ακόμα περισσότερο» λέει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον Αντώνη Κανάκη να του απαντά, «Γιατί έχει γενέθλια;»

«Ναι σήμερα» αποκρίνεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο παρουσιαστής συνεχίζει στέλνοντας και εκείνος τις ευχές του: «Χρόνια πολλά Σοφάκι, χρόνια πολλά και κουράγιο».