Στιγμές ευτυχίας για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά - Φωτογραφία από το σπίτι τους

Υπέροχη ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά - Φωτογραφία από το σπίτι τους

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη οικογένεια με τον γιο τους, Χάρη, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ.

Και ενώ οι εξελίξεις στα επαγγελματικά τους πάνε από το καλό στο καλύτερο, το ευτυχισμένο ζευγάρι μαζί με τον γιο τους, αποφάσισαν να περάσουν τα Χριστούγεννα οικογενειακά.

Η Έλενα Τσαβαλιά αποφάσισε να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο δέντρο προκειμένου να ευχηθεί σε όλους για τα Χριστούγεννα.

Η ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά από το σπίτι της με τον Μάρκο Σεφερλή

«Καλά Χριστούγεννα από τη δική μας οικογένεια…στη δική σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram της η Έλενα Τσαβαλιά.

Η συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή στο Χαμογέλα και Πάλι

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής το πρωί του Σαββάτου (27/11). Ο γνωστός κωμικός αναφέρθηκε στα νέα θεατρικά του σχέδια αλλά και στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να παραιτηθεί από την παράσταση που πρωταγωνιστεί λόγω του διαχωρισμού εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

«Είναι επιλογή του καθένα, δεν θα το κρίνω εγώ. Δεν ξέρω τι συμφωνία είχε κάνει, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Στην Ελλάδα βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω τον άλλον.

Η σάτιρα δεν πρέπει να μένει πουθενά. Αυτός που κάνει σάτιρα καταπιάνονται με ο,τιδήποτε έχει ακουστεί. Δεν πιάνει κάποιον άσχετο. Από κει και πέρα είναι εμμονή. Σάτιρα κάνεις σε πρόσωπα και γεγονότα που υπάρχουν στην επικαιρότητα.

Ήρθε και η Ματίνα Παγώνη και με είδε στην παράσταση που την έκανα, μου σχολίασε τα παπούτσια μου και της είπα αυτά βρήκα σε 42 νούμερο! Η σάτιρα για μένα καταπιάνεται με όλους όχι μόνο τους πολιτικούς. Οι γονείς μου δεν πίστευαν ότι θα γίνω ηθοποιός. Τους δικαίωσα, η μητέρα μου αισθάνεται υπερήφανη για μένα. Συγκινούμαι, δεν κρύβομαι, ότι αισθάνομαι το λέω».