Άσχημος τσακωμός για Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτέλια - Τι συνέβη

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άσχημος τσακωμός για Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτέλια - Τι συνέβη

Καλεσμένοι στην εκπομπή Dot βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (26/12) το πρωινό δίδυμο του Breakfast@Star, Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτελιά. Η πρώτη, μάλιστα, αποκάλυψε μεταξύ άλλων για έναν τσακωμό που είχε με τον παρουσιαστή ο οποίος κράτησε δύο χρόνια.

Οι δυο τους την ίδια στιγμή αναφέρθηκαν στα νούμερα τηλεθέασης, στο πως έγινε η πρόταση από το κανάλι αλλά και στις δυσκολίες της νέας τους πραγματικότητας.

Η αποκάλυψη της Παπίλα για τον τσακωμό της με τον Καρτέλια

«Εμείς κάναμε πρωινό στο ραδιόφωνο. Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο στον σταθμό και μας ζήτησαν. Μίλησε ο Γιώργος γιατί εγώ έλειπα και μετά μου είπε ότι θέλουν να κάνουμε ραντεβού. Εγώ είπα ότι δεν πάω. Μόλις είχα γεννήσει, δεν ήθελα. Μετά από δύο μέρες μας ξαναπήραν. Όταν πήγαμε, έγινε ξεκάθαρη η πρόταση. Στο γυρισμό πήραμε τον αδερφό του Γιώργου κι εγώ τον άντρα μου. Δεν μας πίστευε κανένας όταν τους το είπαμε.

Έπαθα μεγάλο πανικό περίπου 20 μέρες πριν από την πρεμιέρα. Δεν ήθελα να το συζητάω καν ότι έχουμε εκπομπή. Στην πρεμιέρα ήμουν πιο χαλαρή. Δεν πιστεύω ότι η κόρη μου έχει καταλάβει τι κάνω, δεν της κάνει τρομερή εντύπωση. Στο ίδιο mood και ο μικρός μου γιο.

Στην πρεμιέρα δεν πήγε κανείς σχολείο, δεν πήγε κανείς δουλειά, για να με δουν. Το βράδυ ο γιος μου, μου λέει “μπαμπά σε είδα στην τηλεόραση, θα είσαι και αύριο; Θα έρθω μαζί”».

Για τα νούμερα τηλεθέασης: «Το κανάλι μας είπε να μην τα κοιτάμε. Ήταν από τις πρώτες συμβουλές και ότι δεν τους ενδιαφέρει να πάμε στο νούμερο ένα.

Έχω έρθει σε δύσκολη θέση στην εκπομπή. Κάθε βράδυ την βλέπω ξανά. Βλέπω και τον ανταγωνισμό. Έχω αλλάξει κάποια πράγματα.

Οι δυο τους είχαν κάνει έναν μεγάλο τσακωμό, ο οποίος κράτησε δύο χρόνια: «Έχω φύγει από το ραδιόφωνο, έχω παραιτηθεί. Είχα πάει σε άλλο ραδιόφωνο και δούλευα και επέστρεψα μετά από δύο χρόνια και τότε κάναμε μαζί το πρωινό», αποκάλυψε η παρουσιάστρια, που ορκίστηκε από το Πανεπιστήμιο πριν μερικές μέρες.

Καρτελιάς και Παπίλα έκραξαν άσχημα την Μαλέσκου - «To θεωρεί μαγκιά για τα νούμερα»

Την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου σχολίασαν στην εκπομπή Breakfast Star, με τους Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα να «καρφώνουν» την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Μαζί με την παρέα της εκπομπής τους μίλησαν για την εν λόγω διαμάχη, δείχνοντας μάλλον να υπερασπίζονται την παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα.

Όλο το πάνελ επεσήμανε, ότι δεν έχει λογική να σπαταλάς τον τηλεοπτικό σου χρόνο και της δημοσιογραφικής σου ομάδας στο να απαντάς, με τον Γιώργο Καρτελιά να αναφέρει πως «απλά μπορείς και λες πως θα κάνω κι άλλα νούμερα. Το θεωρεί και λίγο μαγκιά ίσως».

Η Ελίνα Παπίλα από την άλλη ήταν πιο ήπια, αλλά... την έσφαξε επίσης με το γάντι, ρωτώντας... με τρόπο αν η Μαλέσκου ακολουθεί συχνά την τακτική της κόντρας και απαντάει στους αντιπάλους της.