«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο» - Η εξομολόγηση του Θάνου Καλλίρη στον αέρα του MEGA

Τι συνέβη στον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο» - Η εξομολόγηση του Θάνου Καλλίρη στον αέρα του MEGA

Στην εκπομπή Τι Λες Τώρα βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής (26/12) ο Θάνος Καλλίρης. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην δύσκολη περίοδο που βίωσε την τελευταία διετία.

Η εξομολόγηση του Καλλίρη

«Είμαστε στον απόηχο μιας πανδημίας, η οποία προφανώς δεν έχει τελειώσει. Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο τον ενάμιση χρόνο της βαριάς πανδημίας. Ήταν πολύ δύσκολος για μένα. Τώρα όμως έχω αρχίσει και παίρνω ανάσες.

Δεν είναι όπως το 2019 επαγγελματικά αλλά δεν είμαι και όπως το 2020 οπότε κάτι καλύτερο συμβαίνει. Αρχίζει και ανοίγει λίγο το πράγμα αργά και βασανιστικά», δήλωσε ο τραγουδιστής, για τον οποίο μίλησε πρόσφατα η Ναταλία Γερμανού.

Το άγνωστο περιστατικό του Καλλίρη με τον παρολίγον πνιγμό της Νικολούλη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκούντ» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) ο Θάνος Καλλίρης. Ο γνωστίς τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη, η οποία "άδειασε" τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Το καλοκαίρι του 1995, ή του 1996, είμαστε με το Μπράβο Ρούλα στη Ζάκυνθο. Πάμε κάποιοι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων εγώ και η Αγγελική Νικολούλη, σε ένα πάρα πολύ ωραίο σκάφος που το νοίκιασαν μόνο για μας. Μεγάλο σκάφος στο οποίο ήμασταν 4, 5 άνθρωποι το πολύ και μας πήγε στο Ναυάγιο.

Επειδή δεν το επέτρεπε ο καιρός, δεν μπορούσε να πλησιάσει κοντά οπότε έμεινε πιο έξω και μας είπαν να κολυμπήσουμε αν θέλουμε να το δούμε από κοντά. Είχε αρκετή φουσκοθαλασσιά και όντως έπρεπε να έχεις δύναμη και να ξέρεις καλό κολύμπι για να φτάσεις.

Βουτάμε όσοι βουτήξαμε για να πάμε και ξαφνικά ακούω να πνίγεται η Αγγελική! Να ζητάει βοήθεια και να μην νιώθει καλά. Την είχαν αφήσει οι δυνάμεις της».