Έφτασε η ώρα της κρίσης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Τι θα συμβεί σήμερα 27/12

Τι ποινή αντιμετωπίζει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφτασε η ώρα της κρίσης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Τι θα συμβεί σήμερα 27/12

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα, Δευτέρα 27/12, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τα όσα χυδαία αποκαλύφθηκε ότι διέπραττε.

Ο πρώην παρουσιαστής, μετά τις αποκαλύψεις για την απαράδεκτη δράση του, την ανάρτηση ροζ βίντεο πρώην συντρόφων του σε πορνογραφικές ιστοσελίδες δίχως τη συγκατάθεσή τους, παραμένει υπό κράτηση, κάνοντας Χριστούγεννα στο κελί, ενώ ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, όπερ και εγένετο.

Ο ίδιος, πάντως, υποστήριξε ότι είχε ανεβάσει μεν τα σεξουαλικού περιεχομένου βίντεο, ωστόσο ισχυρίζεται ότι προ τριετίας τα κατέβασε και δεν γνωρίζει ποιος και εάν τα ανέβασε στη συνέχεια. Κάποια βίντεο παρέμεναν αναρτημένα στα πορνογραφικές ιστοσελίδες μέχρι και πριν λίγες ημέρες, από χρήστη που το ψευδώνυμό του είχε τη χρονολογία γέννησης του Στάθη Παναγιωτόπουλου και όπως και οι εκατοντάδες φωτογραφίες συνοδεύονταν από εμετικά σχόλια του ανθρώπου που τα είχε ανεβάσει και υποστήριζε ότι πρόκειται για πρώην συντρόφους του. Κι όλα αυτά την ίδια στιγμή που ακόμη 4 κοπέλες τον κατήγγειλαν.

Η αστυνομία "ξεσκόνισε" το σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Τα σοκαριστικά ευρήματα

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, οι Αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τα ευρήματά τους ήταν απλά σοκαριστικά.

Συγκεκριμένα βρήκαν δύο διαδικτυακά κανάλια στα οποία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέβασε τα ροζ βίντεο, τα οποία μάλιστα δεν έχουν κατέβει από την πλατφόρμα, όπως ισχυρίστηκε ο παρουσιαστής. Η ανακάλυψη αυτή καταρρίπτει και το βασικό κομμάτι της υπερασπιστικής του γραμμής.