«Θα με εκνευρίσεις Χριστουγεννιάτικα» - Ασύλληπτο περιστατικό με τη Σοφία Βογιατζάκη στο Mega Καλημέρα

Ένταση χωρίς λόγο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Θα με εκνευρίσεις Χριστουγεννιάτικα» - Ασύλληπτο περιστατικό με τη Σοφία Βογιατζάκη στο Mega Καλημέρα

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα συνάντησε τη Σοφία Βογιατζάκη και μόλις η δημοσιογράφος την πλησίασε, εκείνη ξέσπασε πριν καν προλάβει να της κάνει την πρώτη ερώτηση, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής αφορούσε τα καλύτερα Χριστούγεννα των celebrities και έτσι η δημοσιογράφος, ανάμεσα σε άλλους αποφάσισε να πλησιάσει και τη Σοφία Βογιατζάκη, η οποία μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε παραχωρήσει μία πολύ συγκινητική συνέντευξη στην ίδια εκπομπή.

Η ένταση της Σοφίας Βογιατζάκη στο Mega Καλημέρα

«Άντε να δω τι θα με ρωτήσεις! Θα με εκνευρίσεις Xριστουγεννιάτικα; Άντε να σε δω τι θα ρωτήσεις...», είπε με αρκετή ένταση η ηθοποιός. Η δημοσιογράφος ευγενικά της έκανε την ερώτηση για τα Χριστούγεννα και η Σοφία Βογιατζάκη απάντησε: «Όλα τα Χριστούγεννά μου ήταν αγαπημένα… Τα μεγαλύτερα δώρα είναι αυτά που δεν αγοράζονται».

«Αν είχα παιδί θα ήταν κακομαθημένο, θα ήθελα να...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Βογιατζάκη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της στην σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά ικανοποιητικά. Επίσης η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε και την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η γνωστή ηθοποιός είχε αναφερθεί και για την απώλεια της μητέρα της, καθώς είχε αποκαλύψει πως πλέον δεν είναι τίποτα πια το ίδιο χωρίς εκείνην.

«O κόσμος στον δρόμο μου λέει όμορφα πράγματα για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα. Γελάμε πολύ στα γυρίσματα της σειράς. Δεν θα ξεχάσω που μας πρόσθεσαν μια ατάκα και κάναμε 45 λεπτά να την πούμε από τα γέλια.

Είμαι αληθινή, μόνο για σοβαρά προβλήματα υγείας πρέπει να στεναχωριόμαστε, η μεγαλύτερη περιουσία είναι οι άνθρωποι που είναι διπλά μας. Δεν υπάρχει πιο κομβικό σημείο και πιο δύσκολη στιγμή από την απώλεια της μητέρας μου. Η μητέρα μου δεν έχει φύγει την κουβαλάω, αλλά δεν την βλέπω.

Για την υιοθέτηση ενός παιδιού είπε: « Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί, αν είχα παιδί θα ήταν κακομαθημένο, θα ήθελα να υιοθετήσω όμως. Και στην συνέχεια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: Μου αρέσει η τηλεόραση και «μου έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση, αλλά δεν νομίζω πως θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο».