"Ακόμη μιλάμε με τη μητέρα μου που έχει «φύγει»" - Λύγισε στην κάμερα του MEGA η Σοφία Βογιατζάκη

"Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έπαψε να μας φροντίζει..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης (6/10) η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην απώλεια της μητέρας της όσο και στην επιθυμία της να πάρει ένα παιδάκι από κάποιο ίδρυμα, μια επιθυμία που είχε εκφράσει και παλαιότερα.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη

«Πέρασα δύσκολα στην καραντίνα γιατί ήταν αμέσως μετά το θάνατο της μαμάς μου. Η απώλεια της μητέρας μου δεν συγκρίνεται με κάτι. Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Η θλίψη θα είναι μόνιμη. Ακόμη μιλάμε με τη μητέρα μου που έχει «φύγει», ακόμη επικοινωνούμε, συνεννοούμαστε μια χαρά. Μας αγαπούσε με όλο της το είναι, μας φρόντιζε και μας προστάτευε. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι η μητέρα μου έπαψε να μας φροντίζει. Δεν αναζητώ τη μητέρα μου στο επίπεδο να δω τη μορφή της, είμαι κομμάτι της, είναι κομμάτι μου. Ό,τι έχω γίνει το οφείλω σ’ αυτήν».

Αν ήταν στα πλάνα μου θα είχα ήδη γίνει μητέρα. Δεν άκουσα ποτέ το μητρικό «ρολόι». Αγαπώ και λατρεύω τα παιδιά. Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω ένα εγκαταλελειμμένο παιδάκι από ίδρυμα».

«Αυτό είναι ανθρωποφαγικό, τρελό, τραγικό»

Την Σοφία Βογιατζάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του Happy Day. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς με αφορμή τις καταγγελίες και ξέσπασε, ειδικά κατά συναδέλφων της.

«Δεν μου αρέσει καθόλου όλο αυτό που γίνεται στην τηλεόραση και στο Instagram και στο Facebook. Δηλαδή είναι πολύ μεγάλη ευθύνη το να βγεις, να έχεις δημόσιο βήμα και να πεις την γνώμη και την άποψη σου», ανέφερε αρχικά.

«Όχι, αγάπη μου. Οι ηθοποιοί δεν είμαστε για να λέμε την γνώμη και την άποψη μας επί παντός επιστητού. Οι ηθοποιοί είμαστε για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Ξαφνικά όλοι βγαίνουμε, κρίνουμε όλοι την γνώμη όλων, την άποψη όλων και κουνάμε τα δαχτυλάκια ο ένας στον άλλον. Αυτό είναι ανθρωποφαγικό, τρελό, τραγικό», συνέχισε.

«Στα social media μπορεί ο καθένας να βγει και να γράψει ότι θέλει και έχουμε καταλήξει σε τι; Όλο αυτό κάνει καλό στο θέατρο;» ολοκλήρωσε η ηθοποιός που έκραξε τον Αλέξη Γεωργούλη.