Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφτασε στον ανακριτή - Μπήκε και πάλι από την πίσω πόρτα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο προφυλάκισης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφτασε στον ανακριτή - Μπήκε και πάλι από την πίσω πόρτα

Στο δικαστικό μέγαρο έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, όπου θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή. Ο 58χρονος παρουσιαστής, συνοδευόμενος από τους αστυνομικούς οδηγήθηκε στο εσωτερικό του κτηρίου από την πίσω πόρτα και όχι την κεντρική είσοδο ώστε να μην έρθει αντιμέτωπος με τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο.

Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο ίδιος, λένε οι πληροφορίες, πως θα υποστηρίξει ότι διέγραψε εδώ και τρία χρόνια τα βίντεο και κάποιος άλλος τα βρήκε και τα ανέβασε σε site του εξωτερικού, χωρίς εκείνος όπως διατείνεται, να γνωρίζει το παραμικρό.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ακόμα τέσσερις περιπτώσεις γυναικών που φέρεται να γνωρίζουν πως έχουν πέσει θύματα της δράσης του μεσήλικα παρουσιαστή, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να τα εντοπίσουν. Για το λόγο αυτό, κάποιες από αυτές ενδεχομένως και σήμερα θα περάσουν το κατώφλι της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να προσκομίσουν στοιχεία για να τα ερευνήσουν οι αρχές.

Η αποκάλυψη του Απόστολου Λύτρα για την υπόθεση

Αυτή τη στιγμή απολογείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς το έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο Απόστολος Λύτρας, ο συνήγορος της 28χρονης κοπέλας που έκανε την πρώτη καταγγελία υποστήριξε στο Τώρα Ό, τι Συμβαίνει πως σίγουρα θα έχουμε νέες εξελίξεις στην υπόθεση πολύ σύντομα.

«Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα προκύψουν και άλλα πράγματα στην υπόθεση. Έχω ήδη στα χέρια μου δυο email που μου ήρθαν ανώνυμα αλλά έχω έρθει σε επαφή και με άλλη μια κοπέλα. Οι καταγγελίες αυτές λένε τα ίδια πράγματα, ότι κατά το παρελθόν, την περίοδο που είχαν σχέση εκείνος κατέγραψε τις προσωπικές τους στιγμές και τις δημοσίευσε σε site με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Στην περίπτωση της δεύτερης κοπέλας, το υλικό είναι ακόμη ανηρτημένο στο διαδίκτυο», δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ επεσήμανε ότι μέχρι στιγμής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν προσπάθησε καν να κατεβάσει το υλικό από τις σελίδες στις οποίες το είχε αναρτήσει.

Αναφορικά με την ποινή που μπορεί να του επιβληθεί, ο Απόστολος Λύτρας απάντησε: «Προβλέπεται ποινή κάθειρξης μέχρι δέκα χρόνια. Τα 4-5 θα είναι αυτά που θα εκτίσει ο καταγγελόμενος. Αύριο θα αποφασιστεί αν θα χρειαστεί ή όχι να προφυλακιστεί αφού ο εισαγγελέας θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ύποπτος διαφυγής ή αν υπάρχει πιθανότητα να διαπράξει και πάλι το ίδιο αδίκημα».