Νέα μήνυση σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Ξανά στον εισαγγελέα

Και πάλι από πρώην σύντροφό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα μήνυση σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Ξανά στον εισαγγελέα

Ο Ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ενώ αυτή τη στιγμή ο παρουσιαστής βρίσκεται στον ανακριτή για τις αρχικές υποθέσεις, κατατέθηκε νέα μήνυση σε βάρος του και έτσι θα περάσει ξανά από το γραφείο του Εισαγγελέα.

Ο Ανακριτής θα εξετάσει τις πρώτες υποθέσεις προκειμένου να αποφασίσει αν θα κριθεί προφυλακιστέος και στη συνέχεια θα ασχοληθεί με τη νέα μήνυση.

Η νέα μήνυση που αφορά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Η μήνυση κατατέθηκε από μία ακόμα πρώην σύντροφό του, με την οποία μάλιστα είχε σχέση πριν από περίπου μία δεκαετία. Η ίδια εξήγησε πως αναγνώρισε τον εαυτό της σε κάποια από τα βίντεο που είχε ανεβάσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Δανίκας για Παναγιωτόπουλο: «Με τη θέλησή τους έκατσαν στα τέσσερα»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα άρθρο που ανέβασε ο Δημήτρης Δανίκας, στο Πρώτο Θέμα, στο οποίο υποστηρίζει πως τα θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, γύρισαν με τη θέλησή τους τα ροζ βίντεο που αργότερα διέρρευσαν.

«Και επειδή σ αυτά τα στιγμιότυπα η μεν «σταθερή» οδηγούσε και καθοδηγούσε την άλλη την «προσωρινή» με προσταγές, σαν αφέντρα, του τύπου «άνοιξε το μ@@@ι σου», και «άνοιξε τον κ@@ο σου», η δε άλλη υπάκουη και φρόνιμη έπραττε γονυπετής στα τέσσερα».

«Με απλά λόγια τα κορίτσια με τη θέλησή τους κατέφθασαν. Με τη θέλησή τους έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα και με τη θέλησή τους αυτές τις τόσο «υπέροχες» στιγμές μαγνητοσκόπησαν και απόλαυσαν. Ετσι δεν είναι; Να μην τρελαθώ».

«Είτε το κάνεις γιατί κάτι στο τέλος θέλεις να κερδίσεις και ίσως να διαπραγματευθείς. Είτε είσαι ο πλήρης ζωντανός ορισμός του λεγόμενου IQ ραδικιού. Διάλεξε. Στην πρώτη περίπτωση είσαι συνένοχη, στη δεύτερη χρειάζεσαι επειγόντως να μάθεις το Α-Βου-Γου-Δου γιατί αν όχι είσαι σκέτο αλαλούμ» υποστηρίζει χαρακτηριστικά στο άρθρο του.

Όπως ήταν επόμενο, η τοποθέτησή του αυτή έφερε μεγάλες αντιδράσεις και μάλιστα, σε μία μέρα κρίσιμη για την υπόθεση μιας και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή.