Τα «έσπασε» στα μπουζούκια με τον Χρήστο Σαντικάι η μητέρα της Λάουρας Νάργες - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αγκαλιές, φιλιά και selfie!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα «έσπασε» στα μπουζούκια με τον Χρήστο Σαντικάι η μητέρα της Λάουρας Νάργες - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Μπορεί το 2021 να ήταν μία χρονιά γεμάτη χωρισμούς, ωστόσο μέσα σε όλα δημιουργήθηκε και ένα πολύ όμορφο ζευγάρι που δεν είναι άλλο από τη Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάι. Η παρουσιάστρια, το βράδυ της Κυριακής (26/12) βρέθηκε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο αγαπημένος της μαζί με τη μητέρα της.

Η μαμά της Λάουρας έδειξε να λατρεύει τον Χρήστο Σαντικάι. Οι τρεις τους διασκέδασαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και έβγαλαν μπόλικες φωτογραφίες, ενώ η αλήθεια είναι πως η Λάουρα Νάργες βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του καλού της στο μαγαζί που εμφανίζεται.

Μάλιστα, η μητέρα της Λάουρας Νάργες ήταν αρκετά εκδηλωτική με τον σύντροφο της κόρης της και με τον τρόπο της έδειξε ότι τον εγκρίνει και με το παραπάνω.

Φωτογραφίες από την έξοδο της Λάουρας Νάργες με τη μητέρα της και τον Χρήστο Σαντικάι

Χρήστος Σαντικάι πεθερά
Λάουρα Νάργες μαμά

"Δε θέλω η Λάουρα να γίνει τραγουδίστρια" - Αμηχανία στο πλατό με το σχόλιο του Χρήστου Σαντικάι

Μια καταπληκτική αλλά και σέξι εμφάνιση πραγματοποιήσε στο (11/12) live του J2US η Λάουρα Νάργες με τον Νικηφόρο. Μάλιστα, για ακόμη μια φορά, ο σύντροφός της, Χρήστος Σαντικάι, βρισκόταν στο πλευρό της.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησε αν θα ήθελε η Λάουρα να ασχοληθεί με το τραγούδι. Ωστόσο, ο ίδιος απάντησε, προς έκπληξη όλων, αρνητικά.

«Δε θέλω να γίνει τραγουδίστρια. Θα πάω τώρα σπίτι και θα μου λέει ότι θέλει και αυτή τραγούδι, φτιάξε εμένα και άσε τους άλλους» είπε ο Χρήστος Σαντικάι και όλοι τότε ξέσπασαν σε γέλια.