«Βλέπετε τι γίνεται κάτω από τη κουβέρτα» - Χαμός στο Πρωινό με τα "καυτά" πλάνα της Φάρμας

Τα φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη έφεραν αναστάτωση στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Βλέπετε τι γίνεται κάτω από τη κουβέρτα» - Χαμός στο Πρωινό με τα

Στο αποψινό (27/12) επεισόδιο της Φάρμας, αναμένεται να δούμε μία εξαιρετικά διαχυτική σκηνή ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη. Οι δυο τους είναι μαζί στο κρεβάτι και ανταλλάσσουν μερικά "καυτά" φιλιά.

H Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασαν τη συγκεκριμένη σκηνή και ενώ στην αρχή έκαναν πλάκα, τελικά αρπάχτηκαν! Αφορμή φυσικά στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε ο δεύτερος, το οποίο ενόχλησε ιδιαίτερα την παρουσιάστρια καθώς δεν έπρεπε να ακουστεί στην πρωινή εκπομπή.

Τα σχόλια του Πρωινού για τη Φάρμα

«Τι λέτε ρε παιδιά; Είναι ένας ειλικρινής και ακατέργαστος έρωτας… Παιδιά φιλιούνται», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να σχολιάζει: «Είναι το τζάκι, είναι η κουβέρτα είναι η μουσική, πολύ ωραία…»!

«Βλέπετε τι γίνεται κάτω από τη κουβέρτα, δεν βλέπετε», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας, με το τελευταίο του σχόλιο να εκνευρίζει ιδιαίτερα την Φαίη Σκορδά.

Νέος έρωτας στη Φάρμα - Θα αποκαλυφθεί σύντομα

Λίγο πριν ξεκινήσει το Survivor, η ατμόσφαιρα στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 είναι ηλεκτρισμένη. Και ενώ άλλοι είναι κοντράρονται (εδώ πρωταγωνιστεί η Σάσα Μπάστα) άλλοι ερωτεύονται. Το κοινό μυστικό όλων είναι το ζευγάρι Αγγελικής Ηλιάδη- Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Η τραγουδίστρια και το μοντέλο έχουν ήδη έρθει (πιο) κοντά (δεν γίνεται) και πως εκείνη είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη μαζί του. Ενώ μάλιστα έχει έναν τραυματισμό που την ταλαιπωρεί πολύ, δεν θέλει να εγκαταλείψει το παιχνίδι για να μην είναι μακριά του.

Υπάρχει και άλλη παίκτρια όμως... διαβάστε τη συνέχεια για τη Φάρμα στο okmag.gr