«Ο πορνο-Στάθης διέλυσε μια παρέα» - Η αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου σε Παναγιωτόπουλο και Ράδιο Αρβύλα

Πήρε θέση στην υπόθεση του πρώην παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο πορνο-Στάθης διέλυσε μια παρέα» - Η αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου σε Παναγιωτόπουλο και Ράδιο Αρβύλα

Στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος τελικά αφέθηκε ελεύθερος, αναφέρθηκε μέσω της εκπομπής που κάνει στο podcast ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο γνωστός παρουσιαστής τον χαρακτήρισε ως Ιούδα και τους Ράδιο Αρβύλα ως μαθητές του Ιησού που εξαπατήθηκαν.

Τα σχόλια του Λαζόπουλου για Παναγιωτόπουλο και Ράδιο Αρβύλα

«Μετά τον μπαρμπα- Στάθη, ο πορνο- Στάθης. Μιλάω βέβαια για τον Στάθη τον Ράδιο Αρβύλα. Να πω ότι δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι οι υπόλοιποι της παρέας γνώριζαν κάτι και τον κάλυπταν. Αυτό δεν το πιστεύω σε καμία απολύτως περίπτωση. Αυτές οι μα@@@@ες τύπου «δείξε μου τον φίλο σου» και τα διάφορα που ακούγονται… να θυμίσω ότι ο Ιούδας είχα πάρα πολύ καλούς φίλους ενώ αντιθέτως εκείνοι είχαν τον Ιούδα για παρέα.

Ο Ιούδας έκανε τη δουλειά του και οι υπόλοιποι τη δική τους. Η μόνη δυσκολία για την υπόλοιπη παρέα είναι το να σατυρίσουν τον πορνο- Στάθη επειδή έχει συνυπάρξει μαζί τους. Αυτό ομολογουμένως είναι μια δυσκολία γιατί δε μπορείς να απομονωθείς, δε μπορείς να λησμονήσεις ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν εκεί χρόνια πολλά.

Εγώ τις πράξεις αυτές δε τις θεωρώ ούτε απερισκεψία, ούτε ότι ήταν της στιγμής, ούτε «νευρίασα με την κοπέλα μου και ανέβασα το βίντεο». Αυτός ανέβαζε δέκα χρόνια. Το να διασύρεις μια γυναίκα είναι αξιόποινη πράξη, έχει μέσα της δόλο. Κανείς δεν ξέρει πως μια γυναίκα θα πάρει μια τέτοια υπόθεση.

Ο πορνο-Στάθης διέλυσε μια παρέα και εγώ θα ήθελα να πω στην παρέα αυτή να συνεχίσουν τη σάτιρα γιατί πρέπει να παραμείνει και μια σατιρική εκπομπή όρθια στην ελληνική τηλεόραση… Ο Ιούδας έφυγε, οι υπόλοιποι μαθητές δε το διέλυσαν», κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Το βίντεο που "καίει" Κανάκη, Σερβετά και Κιούση - Τελικά ήξεραν πως είναι παντρεμένος ο Παναγιωτόπουλος

Συνεχίζουν και έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες που προκαλούν ανατροπές στην υπόθεση.

Μετά την πρώτη καταγγελία, βγήκαν πολλές πληροφορίες για τον παρουσιαστή, όπως το γεγονός ότι πριν από περίπου 1,5 μήνα είχε παντρευτεί μυστικά και μάλιστα, δεν το γνώριζαν ούτε οι στενοί του φίλοι.

Ήξεραν όμως για τον γάμο οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»; Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», παρουσίασε ένα απόσπασμα από παλαιότερη εκπομπή, κοντά μάλιστα στην περίοδο του γάμου, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναφέρεται ξεκάθαρα στη σύζυγό του (δείτε το πρόσωπό της εδώ).

«Εύχομαι και εγώ χρόνια πολλά στη γυναίκα μου τη Σοφία γιατί την αγαπάω ακόμα περισσότερο» λέει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον Αντώνη Κανάκη να του απαντά, «Γιατί έχει γενέθλια;»

«Ναι σήμερα» αποκρίνεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο παρουσιαστής συνεχίζει στέλνοντας και εκείνος τις ευχές του: «Χρόνια πολλά Σοφάκι, χρόνια πολλά και κουράγιο».