Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Βγήκε η απόφαση του ανακριτή για τον παρουσιαστή

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Βγήκε η απόφαση του ανακριτή για τον παρουσιαστή
News 27.12.2021 12:15
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε πριν από μερικές ώρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος για ακόμα μία φορά επέλεξε να μπει από την πίσω πόρτα προκειμένου να αποφύγει τις κάμερες και τα φλας των φωτογράφων που τον περίμεναν.

Ο παρουσιαστής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του για τα «ροζ» βίντεο, το πρωί της Δευτέρας (27/12), βέβαια εξακολουθεί να κρατείται καθώς πριν από μερικές ώρες κατατέθηκε νέα μήνυση κατά του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ξανά μετά τη νέα ποινική δίωξη εις βάρος του.

Δανίκας για Παναγιωτόπουλο: «Με τη θέλησή τους έκατσαν στα τέσσερα»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα άρθρο που ανέβασε ο Δημήτρης Δανίκας, στο Πρώτο Θέμα, στο οποίο υποστηρίζει πως τα θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, γύρισαν με τη θέλησή τους τα ροζ βίντεο που αργότερα διέρρευσαν.

«Και επειδή σ αυτά τα στιγμιότυπα η μεν «σταθερή» οδηγούσε και καθοδηγούσε την άλλη την «προσωρινή» με προσταγές, σαν αφέντρα, του τύπου «άνοιξε το μ@@@ι σου», και «άνοιξε τον κ@@ο σου», η δε άλλη υπάκουη και φρόνιμη έπραττε γονυπετής στα τέσσερα».

«Με απλά λόγια τα κορίτσια με τη θέλησή τους κατέφθασαν. Με τη θέλησή τους έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα και με τη θέλησή τους αυτές τις τόσο «υπέροχες» στιγμές μαγνητοσκόπησαν και απόλαυσαν. Ετσι δεν είναι; Να μην τρελαθώ».

«Είτε το κάνεις γιατί κάτι στο τέλος θέλεις να κερδίσεις και ίσως να διαπραγματευθείς. Είτε είσαι ο πλήρης ζωντανός ορισμός του λεγόμενου IQ ραδικιού. Διάλεξε. Στην πρώτη περίπτωση είσαι συνένοχη, στη δεύτερη χρειάζεσαι επειγόντως να μάθεις το Α-Βου-Γου-Δου γιατί αν όχι είσαι σκέτο αλαλούμ» υποστηρίζει χαρακτηριστικά στο άρθρο του.

Όπως ήταν επόμενο, η τοποθέτησή του αυτή έφερε μεγάλες αντιδράσεις και μάλιστα, σε μία μέρα κρίσιμη για την υπόθεση μιας και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πολύ δύσκολες ώρες - Δεν τον επισκέφθηκε κανείς στο κρατητήριο τα Χριστούγεννα

Τραγικές ώρες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το κρατητήριο - Έγινε γνωστό πριν από λίγο...

Share