Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Αγγελική Ηλιάδη: «Ντροπή της να ξεφτιλίζει τα...» - Εξωφρενών η πρώην πεθερά της για τα πλάνα στην Φάρμα

«Άσε που από αυτά που έχει κάνει στο πρόσωπό της σε λίγο δεν θα την γνωρίζουμε»

Αγγελική Ηλιάδη: «Ντροπή της να ξεφτιλίζει τα...» - Εξωφρενών η πρώην πεθερά της για τα πλάνα στην Φάρμα
News 27.12.2021 20:32
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Χαμός έχει γίνει με τα πλάνα στα οποία παρουσιάζονται τρυφερές σκηνές ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Φάρμα.

Οι αντιδράσεις είναι πολλές και αφορούν τόσο την διαφορά ηλικίας τους όσο και τον τρόπο που η γνωστή τραγουδίστρια διαχειρίζεται την δημόσια εικόνα της. Για τα εν λόγω πλάνα ξέσπασε και η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη ο οποίος το 2008 δολοφονήθηκε και με τον οποίο η Αγγελική Ηλιάδη έχει αποκτήσει έναν γιο τον, Μπάμπη.

Το ξέσπασμα της μητέρας του Λαζαρίδη για τα πλάνα Ηλιάδη - Αναστασιάδη στην Φάρμα

Η ίδια μλώντας στο Πρώτο Θέμα και στον δημοσιογράφο Θάνο Μακρογαμβράκη είπε χαρακτηριστικά: «Τα έχω χαμένα. Όταν είδα το βίντεο αυτό να κυκλοφορεί από εκπομπή σε εκπομπή και να το σχολιάζουν όλοι τρελάθηκα. Όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης πριν από 13 χρόνια μπροστά στα μάτια της, εμείς ήμασταν οι πρώτοι μετά από μερικούς μήνες που της είπαμε να φτιάξει τη ζωή της γιατί ήταν νέα κοπέλα, αλλά όχι έτσι. Ντροπή της, τι άλλο θα μας δείξει.

Κάνει ό,τι θέλει, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, όμως δεν είναι έτσι γιατί έχει δυο παιδιά. Εμείς ως παππούδες του Μπαμπίνου της έχουμε κάνει τρία δικαστήρια, τα οποία έχουμε κερδίσει, προκειμένου να βλέπουμε το παιδί. Παρ’ όλα αυτά εκείνη συνεχίζει να μας το στερεί και να μην μας αφήνει να το βλέπουμε. Έχουμε να δούμε το παιδί από τότε που ο Μπάμπης έκλεισε έξι μήνες δολοφονημένος.

Το παιδί μας μπροστά στα μάτια της δολοφονήθηκε κι εκείνη δεν έκανε τίποτα για να βρεθούν εκείνοι που τον σκότωσαν. Τώρα, για τα χάλια αυτά τι να της πω, ότι κάνει καλά; Ε, όχι, ντροπή της να ξεφτιλίζει τα παιδιά της. Σήμερα είναι 44 ετών, σε λίγα χρόνια 50 και μπλέκει με νεότερους. Άσε που από αυτά που έχει κάνει στο πρόσωπό της σε λίγο δεν θα την γνωρίζουμε», ανέφερε η Μαρία Λαζαρίδη.

Χαμός και στο Πρωινό με τα "καυτά" πλάνα της Φάρμας

H Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασαν τη συγκεκριμένη σκηνή και ενώ στην αρχή έκαναν πλάκα, τελικά αρπάχτηκαν! Αφορμή φυσικά στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε ο δεύτερος, το οποίο ενόχλησε ιδιαίτερα την παρουσιάστρια καθώς δεν έπρεπε να ακουστεί στην πρωινή εκπομπή.

«Τι λέτε ρε παιδιά; Είναι ένας ειλικρινής και ακατέργαστος έρωτας… Παιδιά φιλιούνται», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να σχολιάζει: «Είναι το τζάκι, είναι η κουβέρτα είναι η μουσική, πολύ ωραία…»!

«Βλέπετε τι γίνεται κάτω από τη κουβέρτα, δεν βλέπετε», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας, με το τελευταίο του σχόλιο να εκνευρίζει ιδιαίτερα την Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα 2: Αναστάτωσε η Σάσα Μπάστα με το μικροσκοπικό μαγιό της - Άλαλοι όλοι οι παίκτες

Φάρμα 2: "Λιώνει" για τον Γρηγόρη η Αγγελική Ηλιάδη - "Τον κοιτάω σαν ξερολούκουμο"

Share