Τάσος Χαλκιάς: «Όταν καλούμε κάποιον για συνέντευξη να...» - Η απάντηση του γιου του για το περιστατικό στο Love It

Ο λόγος που ο ηθοποιός εκνευρίστηκε με την Ιωάννα Μαλέσκου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάσος Χαλκιάς: «Όταν καλούμε κάποιον για συνέντευξη να...» - Η απάντηση του γιου του για το περιστατικό στο Love It

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε ο Τάσος Χαλκιάς, με τον ηθοποιό να έρχεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με την Ιωάννα Μαλέσκου. Κάθε κουβέντα της παρουσιάστριας ενοχλούσε τον ηθοποιό, ενώ εκείνη προσπαθούσε παρά τον εκνευρισμό της να είναι ευγενική με τον καλεσμένο της.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ανέβηκαν πολύ οι τόνο και κάθε φορά που η Ιωάννα Μαλέσκου προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα, ο Τάσος Χαλκιάς, το συνέχιζε.

H Ιωάννα Μαλέσκου φροντίζει πάντα να είναι καλή με τους celebrities που φιλοξενεί στο Love it, ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αρπάζεται με κάποιον καλεσμένο της. Πριν από λίγο καιρό είχαν ανέβει οι τόνοι και κατά τη συζήτησή της με την Δήμητρα Παπαδήμα.

«Είναι πάρα πολύ μικρός ο χρόνος για να κάνουμε τις κουβέντες που θες. Δε θα προλάβω να πω ούτε που παίζω… Όλες αυτές οι κουβέντες δεν έχουν μονολεκτική απάντηση… Να κάνουμε μια εκπομπή 2 ώρες να στα πω. Στα 5 λεπτά που έχουμε δεν προλαβαίνω» είπε ο Τάσος Χαλκιάς και η Ιωάννα Μαλέσκου του απάντησε: «Έχουμε 5 λεπτά μόνο».

  • Τ.Χ: Εγώ; Η εκπομπή σας. Κλείνετε σε λίγο
  • Ι.Μ: Α ναι; Έχουμε περίπου 15λεπτά.
  • Τ. Χ: 13.30 κλείνετε; Τον χρόνο τον κοιτάω γιατί για μένα είναι πολύ σημαντικός για σένα κούκλα μου ακόμα έχει πράμα
  • Ι.Μ: Το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ

Ενοχλημένος ο ηθοποιός της είπε: «Ήταν να βγούμε 12:30 η ώρα στον αέρα της εκπομπής. Σκέφτηκα πως θα έχω χρόνο να πω αυτά που θέλω. Σε αυτό τον λίγο χρόνο που έχουμε τώρα ο εκνευρισμός μου δεν με αφήνει ήσυχο να πω αυτά που θέλω».

Η Ιωάννα Μαλέσκου τότε του είπε: «Είστε εύθικτος, μάλλον έχετε πληγωθεί από ανθρώπους στο παρελθόν», και ακολούθησε ο διάλογο:

  • Τ Χ: Είναι δυνατόν να λες σε έναν άνθρωπο που τον έχεις μπροστά σου μόλις 3 λεπτά κάτι τέτοιο; Πολύ πάει ρε κοριτσάκι μου αυτό
  • Ι Μ: Πρώτη φορά μου τυχαίνει άνθρωπος να μου πει ότι δε τον σέβομαι ή δεν τον κάνω να νιώθει άνετα.
  • Τ.Χ: Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά. Το έχω πει εγώ στον Σάκη τον υδραυλικό πρώτος. Επειδή δε σε αντιλαμβάνομαι καλά να είσαι λίγο πιο λιανή. Δε μπορώ να στο εξηγήσω, θα ρωτήσεις μετά και θα σου που… Τρελαίνομαι με τα συμπεράσματα που βγάζεις, είναι καταπληκτικά.
  • Ι.Μ: Τι να κάνω; Προσπαθώ μόνη μου να μιλήσω και να φέρω μια ερωταπάντηση γιατί νιώθω…

Η απάντηση του γιου του Χαλκιά για το περιστατικό στο Love It

Ο γιος του ηθοποιού, Άρης Χαλκιάς, θέλησε λίγες ώρες αργότερα να απαντήσει για την στάση του πατέρα του στο πλατό της εκπομπής, κάνοντας ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Αρχικά έχω χάσει τον λογαριασμό από τα μηνύματα που στέλνετε για τον Τάσο Χαλκιά και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και σας ευχαριστώ. Θέλω απλά να πω ότι ο άνθρωπος είπε ουσιαστικά όλα όσα σκέφτονται αρκετοί καλλιτέχνες, καλεσμένοι αντίστοιχων εκπομπών, αφού το life style κομμάτι που… πουλάει, μιας τέτοιας συνέντευξης, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο της τέχνης που πρεσβεύουν.

Ο εκνευρισμός ήταν σωρευτικός και όχι συγκεκριμένος. Καλό θα ήταν να μοιράζεται λίγο καλύτερα ο υπερπολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος και όταν καλούμε κάποιον για συνέντευξη να διαβάζουμε και 2-3 πράγματα γι΄αυτόν. Όχι να ξεκινάμε από τον τότε που τον θυμόμαστε», έγραψε ο Άρης Χαλκιάς με τον ηθοποιό να αναδημοσιεύει την εν λόγω ανάρτηση.

Η απάντηση του γιου του Χαλκιά για το περιστατικό στο Love It