Ξανθιά, Ελληνίδα παρουσιάστρια και πασίγνωστη - Με αυτήν παντρεύεται ο εγγονός του Σκλαβενίτη, Σπύρος Λάζαρης

Τα τελευταία χρόνια έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανθιά, Ελληνίδα παρουσιάστρια και πασίγνωστη - Με αυτήν παντρεύεται ο εγγονός του Σκλαβενίτη, Σπύρος Λάζαρης

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ότι ο Σπύρος Λάζαρης είναι μέλος μιας από τις ισχυρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, της οικογένειας Σκλαβενίτη.

Ο ιδρυτής της δυναστείας, Σπύρος Σκλαβενίτης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2006, ήταν παππούς του, καθώς ο Σπύρος είναι παιδί της κόρης του σπουδαίου επιχειρηματία. Μπορεί ο ίδιος να μην διαφημίζει αυτή τη συγγένεια, όμως είναι γνωστή στους επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους.

Ποια βρίσκεται στο πλευρό του Σπύρου Λάζαρη

Η Ευαγγελία Αραβανή ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής της τα τελευταία αυτά χρόνια που έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον έρωτα, αφού ζει τον έρωτα της στο πλευρό του επιχειρηματία Σπύρου Λάζαρη.

Λάζαρης Αραβανή

Όπως ψιθυρίζεται στα πηγαδάκια της showbiz πηγές που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι για πρώτη φορά αποκαλύπτουν μάλιστα πως η αιτία της αποχώρησης της από τη showbiz δεν είναι άλλος από τον γάμο που ίσως να έχουμε μάλιστα ακόμα και μέσα στο 2022.

Άλλωστε το ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια συζεί με την σχέση τους να έχει δοκιμαστεί πολλές φορές και όπως δηλώνουν εκείνοι που τους γνωρίζουν έχουν καταφέρει να νικήσουν όλα εκείνα τα προβλήματα που είχαν κατά καιρούς, αφού ο έρωτας τους είναι πολύ δυνατός.

Η απόφαση τους να συγκατοικήσουν πάρθηκε λίγο πριν την πρώτη καραντίνα και το ζευγάρι κατάφερε να περάσει πάρα πολύ χρόνο μαζί και να μάθει ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με τη «Realnews», το ζευγάρι πρόσφατα διασκέδασε στο μαγαζί που τραγουδά ο Νικηφόρος (δείτε εδώ φωτογραφίες), και έπειτα από ένα 24ωρο γλέντησαν με τις επιτυχίες του Λευτέρη Πανταζή και του Θέμη Αδαμαντίδη, γιορτάζοντας μετά μουσικής τα γενέθλια του Λάζαρη, με τον Λε-Πα να αφιερώνει στην Αραβανή το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου»!

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η σχέση βρίσκεται σε στέρεες βάσεις και όλοι περιμένουμε να συμβεί μέσα στο επόμενο χρόνο ο γάμος και να απολαύσουμε νυφούλα την Ευαγγελία Αραβανή!

Αυτή είναι η πρώην κοπέλα του συντρόφου της

Ο σύντροφος της έχει έντονο παρελθόν, αφού βρισκόταν σε σχέση με γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.

Ο λόγος για την Στέλλα Καλλή με την οποία είχαν μαγνητίσει τα βλέμματα.

Ευαγγελία Αραβανή σύντροφος πρώην κοπέλα