Επεισοδιακό το ταξίδι του μέλιτος Μιχαλάκη και Παπαγεωργίου - Τι συνέβη;

Το αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επεισοδιακό το ταξίδι του μέλιτος Μιχαλάκη και Παπαγεωργίου - Τι συνέβη;

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας (27/12) ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη καθώς και στο ταξίδι που έκαναν μαζί.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξήγησε πως με τη Δανάη Μιχαλάκη ήθελαν να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους τους και έτσι αποφάσισαν να παντρευτούν.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου για το ταξίδι του μέλιτος με τη Δανάη Μιχαλάκη

«Σκεφτήκαμε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, για τους ανθρώπους μας και να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί τους. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος. Κάναμε πολιτικό γάμο κι έγινε στο νησί της Δανάης, στη Σύρο.

Ουσιαστικά, ήταν μια γιορτή που θέλαμε να κάνουμε. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος. Λειτουργήσαμε λίγο ρομαντικά σε αυτό, θέλαμε να το ζήσουμε ρε παιδί μου και ήταν ακριβώς όπως το φανταστήκαμε. Ποτέ δεν με φόβισε η ιδέα του γάμου», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως στο ταξίδι του μέλιτος που πήγε με την αγαπημένη του στην Ιταλία, γύρισε με πέντε κλήσεις. Με την αποκάλυψη αυτή άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη.

Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου: Τρυφερά τετ α τετ σε νυχτερινό κέντρο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά από τον φαντασμαγορικό γάμο τους, καθώς αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους πριν από λίγους μήνες. -Δείτε εδώ φωτογραφίες από τον φαντασμαγορικό γάμο.

Μάλιστα, οι δυο τους εμφανίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης 11/11 σε νυχτερινό κέντρο . Οι δυο τους, μαζί με φίλους, απόλαυσαν τις μουσικές επιτυχίες του γνωστού καλλιτέχνη και δεν μπορούσαν να «ξεκολλήσουν» ο ένας από τον άλλον. Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr ήταν εκεί καθώς απαθανάτισε τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού.

Βραδινή έξοδος για Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου

Τρυφερά τετ α τετ για Παπαγεωργίου - Μιχαλάκη

Παπαγεωργίου - Μιχαλάκη: Βραδινή έξοδος