Νέα αρχή για το Ράδιο Αρβύλα - Τα πάνω κάτω στην εκπομπή

Τι αλλαγές θα δούμε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα αρχή για το Ράδιο Αρβύλα - Τα πάνω κάτω στην εκπομπή

Η απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο, έφερε πολύ μεγάλες αλλαγές στις δύο εκπομπές. Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του επιστρέφουν στις 10 Ιανουαρίου (δείτε εδώ το trailer της ανανεωμένης εκπομπής).

Πολλά ακούστηκαν μέχρι στιγμής για το πώς θα λειτουργήσει η εκπομπή, ωστόσο φαίνεται πως οι τρεις παρουσιαστές

Οι αλλαγές σε Βινύλιο και Ράδιο Αρβύλα

Τελικά, τόσο το Βινύλιο, όσο και το Ράδιο Αρβύλα, θα συνεχιστούν κανονικά, απλά χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Στην ομάδα των παρουσιαστών δεν θα προστεθεί νέο πρόσωπο, απλά θα συμμετέχουν στην εκπομπή ο Κωστάκης, ο αγαπημένος floor manager καθώς και Πασοκτζής.

Ράδιο Αρβύλα αλλαγές
Βινύλιο αλλαγές

«Ο πορνο-Στάθης διέλυσε μια παρέα» - Η αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου σε Παναγιωτόπουλο και Ράδιο Αρβύλα

Στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος τελικά αφέθηκε ελεύθερος, αναφέρθηκε μέσω της εκπομπής που κάνει στο podcast ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο γνωστός παρουσιαστής τον χαρακτήρισε ως Ιούδα και τους Ράδιο Αρβύλα ως μαθητές του Ιησού που εξαπατήθηκαν.

«Μετά τον μπαρμπα- Στάθη, ο πορνο- Στάθης. Μιλάω βέβαια για τον Στάθη τον Ράδιο Αρβύλα. Να πω ότι δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι οι υπόλοιποι της παρέας γνώριζαν κάτι και τον κάλυπταν. Αυτό δεν το πιστεύω σε καμία απολύτως περίπτωση. Αυτές οι μα@@@@ες τύπου «δείξε μου τον φίλο σου» και τα διάφορα που ακούγονται… να θυμίσω ότι ο Ιούδας είχα πάρα πολύ καλούς φίλους ενώ αντιθέτως εκείνοι είχαν τον Ιούδα για παρέα.

Ο Ιούδας έκανε τη δουλειά του και οι υπόλοιποι τη δική τους. Η μόνη δυσκολία για την υπόλοιπη παρέα είναι το να σατυρίσουν τον πορνο- Στάθη επειδή έχει συνυπάρξει μαζί τους. Αυτό ομολογουμένως είναι μια δυσκολία γιατί δε μπορείς να απομονωθείς, δε μπορείς να λησμονήσεις ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν εκεί χρόνια πολλά.

Εγώ τις πράξεις αυτές δε τις θεωρώ ούτε απερισκεψία, ούτε ότι ήταν της στιγμής, ούτε «νευρίασα με την κοπέλα μου και ανέβασα το βίντεο». Αυτός ανέβαζε δέκα χρόνια. Το να διασύρεις μια γυναίκα είναι αξιόποινη πράξη, έχει μέσα της δόλο. Κανείς δεν ξέρει πως μια γυναίκα θα πάρει μια τέτοια υπόθεση.

Ο πορνο-Στάθης διέλυσε μια παρέα και εγώ θα ήθελα να πω στην παρέα αυτή να συνεχίσουν τη σάτιρα γιατί πρέπει να παραμείνει και μια σατιρική εκπομπή όρθια στην ελληνική τηλεόραση… Ο Ιούδας έφυγε, οι υπόλοιποι μαθητές δε το διέλυσαν», κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος.