«Μπορεί ο coach να μπει στη θέση του κριτή» - Η αινιγματική δήλωση του Καράβα για το GNTM

Σίγουρα θα συζητηθεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μπορεί ο coach να μπει στη θέση του κριτή» - Η αινιγματική δήλωση του Καράβα για το GNTM

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast at Star βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (28/12) ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο GNTM με αφορμή τον νέο κύκλο του ριάλιτι που πρόκειται να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν.

Ο coach του ριάλιτι αναφέρθηκε και στην ευκαιρία που του δόθηκε για να παρουσιάσει τον μεγάλο τελικό του GNTM 4.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα για το GNTM

«Οι ρόλοι σε ένα project σαν το GNTM είναι λίγο μη διακριτοί, δηλαδή μπορεί ο κριτής να μπει μέσα στον coach και ο coach μέσα στον κριτή. Γιατί μιλάμε για ένα αντικείμενο που όλοι το κάνουμε από πολύ συγκεκριμένη σκοπιά και μπορούμε να κρίνουμε τα πάντα σε αυτό.

Με πήρε μία μέρα ο Μάνος και μου λέει πως θα σου φαινόταν να παρουσιάσεις τον τελικό του GNTM; και του είπα με χαρά. Ήταν κάτι που δεν περίμενα, ενθουσιάστηκα, μου άρεσε πάρα πολύ και θεωρώ ότι πήγε πάρα πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

Απίστευτο «άδειασμα» για τον Γιώργο Καράβα - «Ήταν σαν ταβερνιάρης»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Τετάρτης (22/12) ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τέταρτο κύκλο του GNTM που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες καθώς και στην παρουσία του Γιώργου Καράβα, με εξαιρετικά καυστικό τρόπο.

Ο σχεδιαστής ξεκαθάρισε πως ήταν λάθος η κίνηση να αποχωρήσει η Βίκυ Καγιά, ενώ άδειασε και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Δεν υπάρχει πολλή μόδα και μετά από αυτά που είδα τελευταία, τι να με ενδιαφέρει; Μία Κουλιανού που ήταν σαν τροχονόμος, ο Καράβας που ήταν σαν ταβερνιάρης “ελάτε εδώ το καλό κρέας”. Κρίμα το αγόρι που το λατρεύω κιόλας. Η Ζενεβιέβ νομίζεις ότι έχει πρακτορείο υδραυλικών. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν ξέρω τι έκανε εκεί, ενώ αρχικά την είχα υποστηρίξει. Δε μου άρεσε σ’ αυτή τη θέση. Δεν το έχει, είναι ένα υπέροχο κορίτσι που ξέρει να περπατάει, αλλά σε αυτή την εκπομπή δε μου έλεγε κάτι.

Με την Βίκυ Καγιά έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Την έβαλαν σε ένα άλλο σόου που κάνει 5%, δηλαδή δεν καταλαβαίνω κι αυτό το Star. Το Dancing with the stars το βρίσκω λίγο σαχλούτσικο. Δηλαδή, αυτά τα αστεία τους, με αυτό το στιλάκι, με αυτούς τους ανθρώπους που συμμετέχουν ειδικά στην κριτική επιτροπή. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Ούτε σε κατασκήνωση δεν θα ήμουν μαζί τους», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής.