Light: Όλο το παρασκήνιο της προσαγωγής του

Αυτά βρέθηκαν στην κατοχή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Light: Όλο το παρασκήνιο της προσαγωγής του

Καταγγελίες για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών απαγγέλθηκαν στον Light, ο οποίος, συνελήφθη κι οδηγήθηκε στην Ευελπίδων.

Το απόγευμα της Τρίτης (28/12), η δημοσιογράφος της εκπομπής TLive, Ηρώ Καρυοφίλλη, ανέφερε πως χθες (27/12) άρχισε να διαρρέεται ένα βίντεο στα μέσα με τον ίδιο να έχει τα όπλα επάνω στην ζώνη του. Τα ξημερώματα λοιπόν οι αρχές τον βρήκαν στο Κολωνάκι κι ο Light είπε ότι ήταν σε μαγαζί στο Γκάζι και μοίραζε αυτόγραφα ενώ λίγο αργότερα βρήκε τρία άτομα απέναντι του με τα όπλα και τους πλησίασε για να τους ρωτήσει και του είπαν πως είναι ψεύτικα και για ένα video clip.

Έπειτα, ο τράπερ ισχυρίστηκε ότι τους τα ζήτησε για να βγάλει κι ο ίδιος κάποια πλάνα, ωστόσο οι αρχές φαίνεται να τον πίστεψαν και έτσι έγινε έρευνα και στο σπίτι του και στο αυτοκίνητό του κι υπήρχαν ηρεμιστικά χάπια χωρίς να υπάρχει ιατρική συνταγή κάτι που είναι αυτόφωρη παράβαση.

Υπήρχε επίσης τσεκούρι, ένας φάρος, 19.000 ευρώ και φυτική κάνναβη.

Όλο το παρασκήνιο της προσαγωγής του Light

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Light

Το βράδυ του Σαββάτου 4/12 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, o γνωστός τράπερ Light βρέθηκε στη σκηνή του μουσικού show του «Just the two of us».

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταξύ άλλων αφού πρώτα ξεσήκωσε τόσο τους κριτές όσο και τους τηλεθεατές με τις επιτυχίες του, μίλησε επίσης και για τον χαμό του Mad Clip με τον οποίο ήταν κολλητοί.

«Με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε να νέα. Στην αρχή δεν το πίστευα, αλλά σιγά – σιγά άρχισε να μπαίνει στην πραγματικότητα. Σίγουρα ήταν μια τεράστια απώλεια και σε προσωπικό επίπεδο για τους ανθρώπους που τον ξέραμε και τον αγαπούσαμε αλλά ακόμα και για τους θαυμαστές και τον κόσμο που μπορεί να τον ήξερε μέσα από το youtube, ήταν μια τεράστια απώλεια»

Όσο για την επιτυχία ως τράπερ, ο Light τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι δίκοπο μαχαίρι το να σε θαυμάζουν τα νέα παιδιά και να σε βλέπουν ως κάτι που θα ήθελαν να γίνουν, αλλά παράλληλα αυτό σου δίνει και μία ευθύνη την οποία δεν ξέρω αν θέλω σαν καλλιτέχνης να την έχω επάνω μου».