Απόστολος Λύτρας: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκλαιγε και με παρακάλεσε να...»

Η αποκάλυψη του δικηγόρου στον αέρα της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απόστολος Λύτρας: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκλαιγε και με παρακάλεσε να...»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 μίλησε το απόγευμα της Τρίτης (28/12) ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας για την περίπτωση του δημοσιογράφου που εμπλέκεται σε υπόθεση βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως επικοινώνησε μαζί του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος τον παρακάλεσε κλαίγοντας να αναφέρει πως η υπόθεση δεν έχει να κάνει με εκείνον.

Η αποκάλυψη του Λύτρα για την επικοινωνία του με τον Αλεξάνδρου

«Υπάρχει μια περίπτωση που κάποιος παρουσιαστής δημοσιογράφος -δεν μου αρέσει να το λέω γιατί το θεωρώ πιο σοβαρό τη λέξη δημοσιογράφος, αλλά εν πάση περιπτώσει- ο οποίος είναι στην τηλεόραση, που είχε σχέση με μια κοπέλα και όταν χώρισαν θεώρησε σωστό να πάει να δείξει ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου που είχε στην κατοχή του στον επόμενο σύντροφο της συγκεκριμένης κοπέλας. Η κοπέλα του έχει κάνει αγωγή αποζημίωσης, η οποία θα εκδικαστεί μέσα στο 2022.

Δεν μπορώ να βγω να πω ένα όνομα, δεν μου επιτρέπεται. Σε αυτές τις θέσεις μπορεί να βρεθεί ανά πάσα στιγμή ο οποιοσδήποτε. Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί, να μην σπιλώνουμε ανθρώπους χωρίς να ξέρουμε. Με πήρε ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι σε μία εκπομπή, ο κύριος Αλεξάνδρου, τον οποίο δεν τον γνωρίζω και ο άνθρωπος έκλαιγε. Μου έλεγε «με φωτογραφίζουν». Εγώ δεν τον ήξερα βέβαια τον άνθρωπο. Με παρακάλεσε και μου λέει «τουλάχιστον να βγείτε να πείτε ότι δεν είμαι εγώ». Βλέπω ότι δημιουργούνται πάρα πολλά τέτοια θέματα χωρίς να υπάρχει λόγος», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας.

Το σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το πρωί της Τρίτης (14/12), ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την καταγγελία που έχει κυκλοφορήσει κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου εδώ και μερικές ώρες.

Ο ίδιος καταδίκασε την πράξη και μάλιστα τόνισε πως γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο άσχημη είναι μία τέτοια πράξη, καθώς κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και στην Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για το ροζ βίντεο).

«Έχω τοποθετηθεί και παλαιότερα γι΄αυτό γιατί έχει συμβεί στην κοπέλα μου. Εύχομαι και να το ακούσουν πιο ψηλά και να σταματήσει αυτό το φαινόμενο.

Είναι άνανδρο να βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους να κάνουν τέτοια πράγματα. Εύχομαι η κοπέλα να δικαιωθεί.

Όσοι έχουν κάνει τέτοιο πράγμα εύχομαι να το πληρώσουν γιατί κι αυτοί κάποια στιγμή θα γίνουν γονείς», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.