Light: Πήρε αναβολή η δίκη του τράπερ - Αυτή είναι η ημερομηνία

Εξελίξεις στην υπόθεσή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Light: Πήρε αναβολή η δίκη του τράπερ - Αυτή είναι η ημερομηνία

Αναβολή για τις 10 Ιανουαρίου πήρε η δίκη του Light στο αυτόφωρο μετά τη σύλληψή του που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (28/12). Ο τράπερ και ο μάνατζερ του οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών αποκλειστικά για δίκη τους χρήση από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων από κοινού (τσεκούρι μαχαίρι) και παράνομη κατοχή πυρομαχικών (2 σφαίρες).

Στον τράπερ ασκήθηκε δίωξη και για διακεκριμένη οπλοφορία εντός κέντρου διασκέδασης που αφορά στα 3 όπλα με τα οποία απεικονιζόταν σε βίντεο στο instagram.

Όλο το παρασκήνιο της προσαγωγής του

Καταγγελίες για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών απαγγέλθηκαν στον Light, ο οποίος, συνελήφθη κι οδηγήθηκε στην Ευελπίδων.

Το απόγευμα της Τρίτης (28/12), η δημοσιογράφος της εκπομπής TLive, Ηρώ Καρυοφίλλη, ανέφερε πως χθες (27/12) άρχισε να διαρρέεται ένα βίντεο στα μέσα με τον ίδιο να έχει τα όπλα επάνω στην ζώνη του. Τα ξημερώματα λοιπόν οι αρχές τον βρήκαν στο Κολωνάκι κι ο Light είπε ότι ήταν σε μαγαζί στο Γκάζι και μοίραζε αυτόγραφα ενώ λίγο αργότερα βρήκε τρία άτομα απέναντι του με τα όπλα και τους πλησίασε για να τους ρωτήσει και του είπαν πως είναι ψεύτικα και για ένα video clip.

Έπειτα, ο τράπερ ισχυρίστηκε ότι τους τα ζήτησε για να βγάλει κι ο ίδιος κάποια πλάνα, ωστόσο οι αρχές φαίνεται να τον πίστεψαν και έτσι έγινε έρευνα και στο σπίτι του και στο αυτοκίνητό του κι υπήρχαν ηρεμιστικά χάπια χωρίς να υπάρχει ιατρική συνταγή κάτι που είναι αυτόφωρη παράβαση.

Υπήρχε επίσης τσεκούρι, ένας φάρος, 19.000 ευρώ και φυτική κάνναβη.

TAGS