Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Θεοφάνους

Πολύ δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Θεοφάνους

Νέο μαύρο ρεκόρ σημειώσε η χώρα μας σήμερα (28/12) με τα κρούσματα κορωνοϊού. Ανάμεσα σε αυτούς που διαγνώσθηκαν θετικοί τις τελευταίες ώρες είναι και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο γνωστός συνθέτης έκανε ο ίδιος την ανακοίνωση του δυσάρεστου αυτού γεγονότος, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Θεοφάνους τόνισε πως θα παραμείνει σε καραντίνα και δεν θα κάνει γιορτές με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η ανακοίνωση του Θεοφάνους για τον κορωνοϊό

«Πόσο θα ήθελα να ήμουν ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου τέτοιες γιορτινές μέρες αλλα… ούτε οικογενειακά, ούτε στο @cash ΑΘΗΝΑ ούτε @savoy ΛΕΜΕΣΟΣ. Μόνο υπνοδωμάτιο και #enatragoudiakoma
31/12 Και καραντίνα. Ο Covid δεν κάνει εξαιρέσεις. Ευτυχώς τριπλά εμβολιασμένος!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ https://youtu.be/NQGf7PjrV-8», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Θεοφάνους

«Τον πατέρα μου τον έχασα πριν από τρία χρόνια»

Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, λίγο μετά την κόντρα του με την Αθηνά Παντελίδου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια του πατέρα του.

«Τον πατέρα μου τον έχασα πριν από τρία χρόνια. Αυτό δεν το ήξερε κανένας, δεν το είχα πει σε κανέναν ποτέ, το έζησα με τα αδέρφια μου στην Κύπρο. Τα τελευταία του πέντε χρόνια τα πέρασε σε ένα γηροκομείο.

Είχε άνοια, δεν καταλάβαινε κανέναν, αλλά παρ’ όλα αυτά, εμένα, κάθε μήνα που πήγαινα, με καταλάβαινε. Αυτός ο “δράκος” που είχα στο κεφάλι μου ξαφνικά έγινε ένα “παιδί” που έπρεπε να του αλλάζουμε πάνες.

Έγινε, όχι αρνί ο δράκος, μια αγαπημένη ψυχή, που καλύτερα που το περάσαμε στο γηροκομεί κι έφυγε έτσι. Αν έφευγε απότομα, δεν ξέρω πώς θα το διαχειριζόμουν».