Πολύ δύσκολες ώρες για τον Λάκη Λαζόπουλο - Έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης (28/12)

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πολύ δύσκολες ώρες για τον Λάκη Λαζόπουλο - Έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης (28/12)

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι τα κρούσματα κορωνοϊού στην χώρα μας, η οποία κατέγραψε σήμερα (28/12) νέο μαύρο ρεκόρ, ανάμεσα τους και πολλά άτομα της ελληνικής σόομπιζ. Ένα από αυτά είναι και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο ίδιος ήταν αυτός που γνωστοποιήσε το δυσάρεστο αυτό γεγονός, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ωστόσο, ο ίδιος αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής το περνά ήπια.

«Γειά σας, αφού ενημέρωσα όσους συνάντησα τις 2 τελευταίες μέρες, ενημερώνω και εσάς ότι βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Ευτυχώς με ήπια συμπτώματα. Περαστικά σε όλους και όλες. Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου μπορεί να έχουμε προλάβει να κολλήσουμε όλοι» έγραψε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Λαζόπουλου για τον κορωνοϊό

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Λάκη Λαζόπουλο

Ψυχολογικά τσακισμένος ο Λάκης Λαζόπουλος - «Δεν μπορώ να παίζω ότι είμαι καλά...»

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή Τι λες τώρα, έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος, μετά την απόφαση του να φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας και γενικά από την Αθήνα. Ο θάνατος της συζύγου του τον "τσάκισε" ψυχολογικά και μέχρι σήμερα προσπαθεί να τον ξεπεράσει.

Ο ηθοποιός, μίλησε για τα όσα βιώνει αλλά και για ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του όταν πρωταγωνιστούσε στους "10 μικρούς Μήτσους".

«Αφού έφαγα πολλές φουρτούνες, σαν να έχω ηρεμήσει και λέω μπάστα, να δούμε και λίγο εσένα. Μπορεί να έχω εξωστρέφεια, αλλά έχω προβλήματα να λύσω. Κατά καιρούς πάθαινα διάφορα. Στους Μήτσους έπαθα ένα είδους σωματικό αλτσχάιμερ. Πέρασα μία διαδικασία μετά το βιβλίο και το θάνατο της Τασούλας ,μία κατάσταση να ξαναβρώ τον εαυτό μου και να θυμηθώ τα κιλά μου», εξομολογήθηκε

Όσον αφορά την ζωγραφική: «Είναι η ψυχή μου, είναι το κεφάλι μου που δουλεύουν ασταμάτητα. Την ώρα που ζωγραφίζεις είσαι εσύ και αυτό που ζωγραφίζεις. Χάρηκα πολύ που τα πήγε καλά η πρώτη έκθεση μου. Μπορεί μετά από χρόνια να λέμε ότι αυτός ο ζωγράφος ήταν παλιά ηθοποιός… Για φαντάσου! Μου αρέσει να μηδενίζω, γιατί το μηδέν σου δίνει την εκκίνηση».

«Όσοι δημοσιoγράφοι με έχουν βρίσει ή πει διάφορα, ποτέ δεν με έχουν καλέσει, ποτέ δεν έχουν ζητήσει τη γνώμη μου. Αυτό για μένα είναι ένα εύσημο και μου δίνει δύναμη. Αυτή τη δύναμη την έχω από τότε που συνειδητοποίησα τον εαυτό μου, όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο. Στο πανεπιστήμιο έγινε κάτι σαν επιφοίτηση. Ήταν το μεταίχμιο που ντρεπόμουν να κάνω οτιδήποτε και είδα μία αγγελία που έλεγε «ζητούνται φοιτητές να απαγγείλουν Ρίτσο». Ήταν η πρώτη στιγμή που πήρα την απόφαση να κρατήσω τον εαυτό μου όρθιο απέναντι στο θέλω μου», ανέφερε επίσης ο Λάκης Λαζόπουλος.

Για τον θάνατο της συζύγου του: «Κάποια στιγμή ο πόνος μου ήταν τόσος που βλέπω τώρα το χαμόγελό μου και είναι τόσο εκνευριστικός ο ήχος που γελάω. Κατάλαβα ότι δεν μπορώ να παίζω ότι είμαι καλά και είπα ώπα, αυτή τη στιγμή περνάς κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Σεβάστηκα τον άνθρωπο που έζησα μια ζωή δίπλα του και παραμέρισα τον κόσμο. Η αδυναμία σου είναι η ταυτότητά σου. Δεν μπορείς να παριστάνεις συνέχεια τον δυνατό».

«Υπάρχουν απαντήσεις που τις δίνει η στιγμή, υπάρχουν απαντήσεις που τις δίνει ο χρόνος και απαντήσεις που δεν παίρνεις ποτέ. Να εύχεσαι ο χρόνος να δώσει τις απαντήσεις. Όταν η ζωή σου ετοιμάζει βαλίτσες για κάτι καινούριο το να επιμένεις να γυρνάς στο παρελθόν, δεν έχει καμία λογική. Η άποψη μου είναι πάρε τις καινούριες βαλίτσες και φύγε», κατέληξε.