Αναμπουμπούλα στο Μαρούσι - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή από την τυχαία συνάντησή της με...

Κοιτούσαν όλοι τι θα συμβεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αναμπουμπούλα στο Μαρούσι - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή από την τυχαία συνάντησή της με...

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια κι όσο κι αν ακούγεται απίστευτο στον χώρο της showbiz η φιλία της Δέσποινας Βανδή και της Έλλης Κοκκίνου δεν πέρασε ποτέ από καμία κρίση...

Οι δυο τους κάνουν κατά καιρούς στενή παρέα, έχουν συναντηθεί αρκετές φορές πάνω στην πίστα, την περασμένη εβδομάδα, όμως, συναντήθηκαν σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι και εκεί έγινε το... έλα να δεις. Πέρα από φιλιά, αγκαλιές, και αφού μοιράστηκαν τα νέα τους, πείραζαν η μία την άλλη και φυσικά απαθανατίστηκαν αποκλειστικά από τον φακό του YOU σε μοναδικά στιγμιότυπα γεμάτα νάζι, σκέρτσο και μπρίο.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ντυμένες απλά και με ελάχιστο make up, η Έλλη και η Δέσποινα κυριολεκτικά ξεσήκωσαν το εμπορικό κέντρο με τα γέλια τους και παρέσυραν μαζί τους τον κόσμο που βρισκόταν εκεί και έτρεξε κατευθείαν μόλις τις είδε για να φωτογραφηθεί μαζί τους. Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσηκώνουν τα πλήθη όπου και όποτε συναντώνται, για την ιστορία να σας πούμε ότι συχνά-πυκνά εκτός από την Ελλάδα βρίσκονται και στην Κύπρο, όπου κάνουν και οι δύο εμφανίσεις, η μεν Δέσποινα με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, η δε Έλλη με τον Λούκα Γιώρκα (που φημολογείται πως χώρισαν πρόσφατα κι αυτός είναι ερωτευμένος με άλλη, δείτε φωτογραφίες της εδώ).

Δέσποινα βανδή έλλη κοκκίνου

Δέσποινα βανδή περιοδικό YOU
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 29/12, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ

Δυνατή φιλία 20 χρόνων για Δέσποινα Βανδή και Έλλη Κοκκίνου

Μπορεί να τις γνώρισε ο Φοίβος, όταν τους έδωσε τις επιτυχίες τους, η Έλλη και η Δέσποινα, όμως, “έδεσαν” εξαρχής μεταξύ τους και αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή η μία την άλλη. Είτε πάνω στην πίστα, όπου έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, είτε στη ζωή τους, οι δύο τραγουδίστριες έχουν μια φιλία που μετρά περίπου 20 χρόνια και έχουν μοιραστεί πολλά μυστικά και πολλά δύσκολα κατά διαστήματα κομμάτια της ζωής τους. Ταιριάζουν σε όλα, ακόμα και στους απίστευτους κοιλιακούς που έχει η καθεμία - και πιθανόν μόνο εκεί να συναγωνίζονται μεταξύ τους!

Όπως και να έχει, πάντως, σε κάθε συνάντησή τους ξεσαλώνουν και η αλήθεια είναι ότι είναι και οι δύο τόσο εκρηκτικές προσωπικότητες που γίνονται αμέσως το επίκεντρο της προσοχής όλων όπου σταθούν κι όπου βρεθούν.