Λούκας Γιώρκας: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα σύντροφο

Full in love λέμε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λούκας Γιώρκας: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα σύντροφο

Ο Λούκας Γιώρκας φαίνεται πως έχει προχωρήσει για τα καλά στην ζωή του καθώς είναι και πάλι ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής είναι σε σχέση τον τελευταίο έναν χρόνο.

Ο Λούκας Γιώρκας είναι μαζί με την 27χρονη Βασιλική η οποία είναι από τον Διδυμότειχο και ζει και εργάζεται ως δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη. 'Ετσι, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

Μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε το Σάββατο 11/9 σε γάμο καλού τους φίλου στη Φλωρεντία. Εκεί ήταν και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr για να απαθανατίσει την στιγμή.

Δείτε παρακάτω τον Λούκα Γιώρκα με την σύντροφό του

Λούκας Γιώρκας με την κοπέλα του

Πρώτη κοινή έξοδος για τον Λούκα Γιώρκα με την κοπέλα του

Δημόσια εμφάνιση - Λούκας Γιώρκας

Λούκας Γιώρκας - Δημόσια εμφάνιση

The 2night Show - Λούκας Γιώρκας: «Φοβάμαι πολύ τηλεοπτική έκθεση πια»

Ο Λούκας Γιώρκας βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε όταν βγήκε ξαφνικά στον χώρο της showbiz, μιας και δεν ήταν προετοιμασμένος για την έκθεση που τον περίμενε.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υγεία του, μίλησε για το ενδεχόμενο να ξαναπάει στη Eurovision, για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του καθώς και για τη σχέση του με τον Θεό.

Λούκας Γιώρκας The 2night Show

Οι δηλώσεις του Λούκα Γιώρκα στο The 2night Show

«Δεν ξέρω αν αυτό το πράγμα μπορεί να επαναληφθεί. Ποτέ δεν λέω ποτέ αλλά τη φοβάμαι την πολύ τηλεοπτική έκθεση πια. Σου δίνει μύτες σαν καρδιογράφημα αλλά είναι καταδικασμένο να πας προς τα κάτω.

Είμαι ένας πολύ εξωστρεφής άνθρωπος και ο τρόπος που μπήκα στα πράγματα με μάζεψε κι έπρεπε με κάποιον τρόπο έπρεπε να ξεσπάσω. Δεν είχα εθισμούς αλλά έκανα κινήσεις σπασμωδικές. Όταν το έπαθα εγώ τα πράγματα δεν είναι όπως τώρα, σε έλεγαν τρελό.

Υπήρξα πολλά χρόνια εγκλωβισμένος μέσα μου για το τι σημαίνει εκκλησία και θρησκεία. Τώρα, η πίστη μου είναι σε όλα παρούσα», δήλωσε χαρακτηριστικά.