Ντυμένη με adidas παπούτσια και λουλουδέ φόρμα - Μόνοι τους βόλτα στην Κηφισιά Μαρίνα και Ματέο Παντζόπουλος

Αποκλειστικές φωτογραφίες - Η μικρή είναι στυλάκι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντυμένη με adidas παπούτσια και λουλουδέ φόρμα - Μόνοι τους βόλτα στην Κηφισιά Μαρίνα και Ματέο Παντζόπουλος

Δεν περιγράφεται με λόγια η σχέση αγάπης που δένει έναν πατέρα με τη μονάκριβη κόρη του, και η περίπτωση του Ματέο Παντζόπουλου με τη μικρή Μαρίνα δεν αποτελεί εξαίρεση. Βλέποντάς τους μαζί, λοιπόν, κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει πως εκείνος αποδέχτηκε πλήρως τον ρόλο του μπαμπά τα τελευταία 7 χρόνια, από τη στιγμή δηλαδή που μπήκε στη ζωή του η νεαρή δεσποινίδα και την άλλαξε για πάντα.

Σαν σωστή πριγκίπισσα, η Μαρίνα έκανε τις βόλτες της στους στολισμένους δρόμους της Κηφισιάς με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων και τη σύντομη ανάπαυλα από το σχολείο (είναι ιδιωτικό, δείτε εδώ πόσο κοστίζει), αγκαλιά με τον μπαμπά της, στον οποίο δεν κρύβει την αδυναμία της. Η πιο όμορφη στιγμή στην έξοδό τους, η βόλτα με την άμαξα που τείνει να γίνει αγαπημένη... συνήθεια στη μικρή Μαρίνα, αφού πρόσφατα την είχαμε ξανασυναντήσει στο ίδιο σημείο.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη, Φωτογραφίες: Papadakis Press/Γιάννης Νταρίλας

Αυτήν τη φορά ο Μάκης Παντζόπουλος ανέλαβε χρέη... συνοδηγού, και με μεγάλη χαρά, αφού δεν χορταίνει τις στιγμές μαζί της, κάτι που αποτυπώνεται και στο χαμόγελό του, όσο την βλέπει ευτυχισμένη. Λίγη ώρα αργότερα, μπαμπάς και κόρη επέστρεψαν στο σπίτι για να υποδεχτούν τη μαμά Ελένη, όπως γυρνούσε από την εκπομπή της, ώστε να περάσουν όλοι μαζί τις γιορτινές μέρες αγαπημένοι και... χουχουλιασμένοι!

Ματέο Παντζόπουλος μικρή Μαρίνα

Ματέο Παντζόπουλος μικρή Μαρίνα περιοδικό YOU
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 29/12, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ

Γιατί έλειπε η μαμά της μικρής Μαρίνας, Ελένη Μενεγάκη

Δεν έχουν περάσει τρεις μήνες από τη στιγμή που είδαμε τη Μαρίνα στην ίδια άμαξα, αν και τότε βρισκόταν δίπλα της η μαμά της, Ελένη Μενεγάκη. Ο λόγος που η παρουσιάστρια έλειπε εκείνη τη μέρα ήταν η εκπομπή που παρουσίαζε στο MEGA την ίδια ώρα. Μόλις επέστρεψαν όλοι μαζί στο σπίτι ζήτησε να μάθει τις λεπτομέρειες και υποσχέθηκαν την επόμενη φορά να επαναλάβουν τη βόλτα όλοι μαζί!