Καμία σχέση με την εικόνα της στο Bachelor - Η Έλενα με καυτά εσώρουχα και πολλά κιλά μείον

Αλέξη, πονάς;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καμία σχέση με την εικόνα της στο Bachelor - Η Έλενα με καυτά εσώρουχα και πολλά κιλά μείον

Είναι χαρακτηριστικό πως η Έλενα έχει ήδη πιάσει τους 40.000 ακόλουθους στο Instagram μετά την αποχώρησή της από το Bachelor και δείχνει έτοιμη να εκμεταλλευτεί αυτή την πρόσκαιρη απήχηση που της προσέφερε το ριάλιτι που ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες.

Πέραν των ακόλουθων και των συμφωνιών που θα κλείσει για promo στο Instagram, η Έλενα προχώρησε και σε μια αλλαγή στο σώμα της. Σε σχέση με το πώς ήταν όταν ξεκίνησε το The Bachelor, η 28χρονη είναι αρκετά κιλά μείον, κάτι που φάνηκε αρχικά από την πρώτη εμφάνιση που έκανε μετά το ριάλιτι με μίνι καυτό ροζ φορεματάκι και τώρα το βλέπει κανείς απευθείας στις αναρτήσεις της στο προφίλ της, όπου επιλέγει είτε εφαρμοστά φορέματα είτε φωτογραφίες με εσώρουχα.

Bachelor Έλενα

Πιο αισθησιακή από ποτέ η Έλενα

Η ηλικία και καταγωγή της Έλενας

Η Έλενα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο marketing στο University of Derby στην Αγγλία. Παράλληλα, έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, συμμετέχοντας έπειτα σε εκπομπή καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ έχει ασχοληθεί και με το modeling.

Πέρυσι είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Big Brother. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είχε ισχυριστεί η ίδια, η παραγωγή του γνωστού reality την είχε αρχικά επιλέξει να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, με την Έλενα να μην κρύβει τον εκνευρισμό της και να ξεσπά.