Βγήκε από το The bachelor κι έχασε 10 κιλά - Η πρώτη εμφάνιση της Έλενας με καυτό μίνι ροζ φόρεμα

Αλέξη... κοίτα τι έχασες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγήκε από το The bachelor κι έχασε 10 κιλά - Η πρώτη εμφάνιση της Έλενας με καυτό μίνι ροζ φόρεμα

Όσο είναι μέσα στο σπίτι του The Bachelor καλοτρώνε και φουσκώνουν αλλά... όταν βγαίνουν είναι λες και το κάνουν επίτηδες για να φωνάξουν στον Αλέξη Παππά "κοίτα τι έχασες".

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Έλενα Παπαμεθοδίου, δύο περίπου μήνες μετά το γύρισμα της αποχώρησής της από το «The Bachelor». Η 29χρονη παίκτρια της οποίας η ξαφνική αποχώρηση προβλήθηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης (δείτε την σκηνή εδώ), έδωσε το «παρών» στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε όλα τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από τις συμπαίκτριές της λόγω των κιλών της.

Όπως παραδέχτηκε, λόγω γυναικολογικού προβλήματος στο παιχνίδι τη βλέπαμε 10 κιλά περισσότερο από ό,τι είναι σήμερα, παρόλα αυτά, όμως, ουδέποτε είχε πρόβλημα με την εικόνα της.

Έλενα Bachelor

«Η Γιώτα με πρόσβαλε, είπε κάτι πολύ άσχημο για την εμφάνισή μου και το θέμα των κιλών μου. Τα κιλά χάνονται. Εγώ τώρα έχω χάσει 10 κιλά. Είχα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και μέσα στο παιχνίδι έβαλα 10 κιλά. Τα κακόβουλα σχόλια δε μου άρεσαν. Τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Ήταν το γυναικολογικό πρόβλημα που είχα. Φούσκωσα. Αλλά μέσα σε ένα μήνα τα έχασα», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα.

Η νέα ανανεωμένη εικόνα της Έλενας

Αυτή είναι η νικήτρια του The Bachelor 2

Ενώ πέρυσι η πληροφορία ότι κερδίζει η Νικολέττα ήρθε από πολύ νωρίς, φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά μιας και έχουν ακουστεί πολλά σενάρια για τη νικήτρια.

Γνωρίζουμε σίγουρα τις κοπέλες που φτάνουν στην τελική τριάδα (δείτε εδώ ποιες είναι) και ταξιδεύουν στην Σαντορίνη προκειμένου να πάρει την απόφασή του ο Αλέξης Παππάς.

Το τοπίο φαίνεται ωστόσο πως έχει αρχίζει να ξεκαθαρίζει και πλέον μπορούμε με σιγουριά να σας πούμε ποια θα είναι η κοπέλα που θα κλέψει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Μπορεί να είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Αλέξης Παππάς θα καταλήξει με την Άννα, με την οποία μάλιστα υπήρχε και μία φωτογραφία που τους έδειχνε αγκαλιά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία αυτή ήταν από τα γυρίσματα του ριάλιτι και όχι από κάποια προσωπική στιγμή των δύο.

Η νικήτρια του The Bachelor 2 δε θα είναι άλλη από την Αθηνά New York, μία κοπέλα που από την πρώτη στιγμή κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του Αλέξη Παππά, ενώ σε κάθε ραντεβού τους, ο περιζήτητος εργένης γελάει με την ψυχή του. Ε λίγο θέλει; Ερωτεύτηκαν!

Αθηνά New York νικήτρια Bachelor