Ιλένια Ουίλιαμς: Σε σχέση με πασίγνωστο τραγουδιστή - "Φουντώνουν" οι φήμες

Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιλένια Ουίλιαμς: Σε σχέση με πασίγνωστο τραγουδιστή -

Έχουν περάσει χρόνια από τη μέρα που έγινε γνωστό πως η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έπαψαν να είναι ζευγάρι και η αλήθεια είναι πως από τότε δεν έχουμε μάθει τίποτα για νέα σχέση της παρουσιάστριας - τραγουδίστριας.

Τον τελευταίο καιρό ωστόσο οι φήμες γύρω από το όνομά της όλο και φουντώνουν, και τη θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή.

Η φημολογούμενη σχέση της Ιλένια Ουίλιαμς

Ο λόγος για τον Θοδωρή Φέρρη, με τον οποίο δεν έχει διευκρινιστεί αν τελικά είναι μαζί. Πάντως έχει προκαλέσει απορία σε πολλούς το γεγονός πως τόσο η Ιλένια Ουίλιαμς, όσο και ο Θοδωρής Φέρρης βρέθηκαν για δεύτερη φορά την ίδια εποχή θετικοί στον κορωνοϊό. Σύμπτωση ή μήπως κάτι παραπάνω;

Η απάντηση που είχε δώσει ο Θοδωρής Φέρρης για τη σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς

Ο Θοδωρής είπε χαρακτηριστικά: «Ακόμα κι αν όλα έχουν σταματήσει για εμάς αυτή την περίοδο, δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη δημιουργία και τη δουλειά μας. Το τραγούδι μου είναι δημιούργημα του Νίνο. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να δημιουργεί συνεχώς, είτε με κάμερα, είτε με στυλό, είτε με κιθάρα.

Δημιουργεί πάντα. Γυρίζουμε το βίντεο κλιπ με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Πρέπει ο τραγουδιστής να είναι και λίγο ηθοποιός. Δεν νομίζω ότι είμαι τόσο καλός ηθοποιός εγώ, προσπαθώ με τις οδηγίες του Νίνο και του Γιάννη Παπαδάκου», είπε για το νέο του video clip.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στην Ιλένια Ουϊλιαμς και στην φημολογούμενη σχέση τους: «Τι να σας πω; Αφού δεν ισχύει. Αφού δεν ισχύει τι να κάνω;» ενώ στην Ιλένια αναφέρθηκε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.