«Δεν πέφτω εύκολα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη για το σκηνικό με τη Βανδή στο J2US

Εξήγησε τι συνέβη ακριβώς με το viral περιστατικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν πέφτω εύκολα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη για το σκηνικό με τη Βανδή στο J2US

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τετάρτης (29/12) ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων, απάντησε για το σκηνικό που έγινε με τη Δέσποινα Βανδή στο προηγούμενο live του J2US, όταν του έπεσε το μικρόφωνο.

Όπως εξήγησε ο Θέμης Αδαμαντίδης, προτίμησε να πέσει το μικρόφωνό του παρά να πέσει ο ίδιος, ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως στον μεγάλο τελικό θα τραγουδήσει με τον Κώστα Φραγκολιά.

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη για το περιστατικό με τη Δέσποινα Βανδή στο J2US

«Στον τελικό του J2US θα πω με τον Κώστα Φραγκολιά ένα κλασικό τραγούδι, το Περασμένες μου αγάπες. Με τον Κώστα γνωριζόμαστε από πολύ παλιά και περνάμε πολύ καλά. Δεν πήγα να γλιστρήσω, απλώς προτίμησα να πέσει κάτω το μικρόφωνο. Όχι να πέσω εγώ, δεν πέφτω εύκολα», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες του J2us

Πολλοί θα περίμεναν η Δέσποινα να κάνει μεγάλη φασαρία μετά πίσω από τις κάμερες αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr η τραγουδίστρια αντέδρασε πολύ ψύχραιμα και απόλυτα επαγγελματικά. Δεν παραπονέθηκε για τίποτα ούτε αναφέρθηκε στο περιστατικό.

Μάλιστα, στάθηκε δίπλα στον Νίκο Κοκλώνη και προσπάθησε να τον καθησυχάσει για όσα γράφονταν στο twitter εκείνη την στιγμή.