Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Δεκάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Ηλέκτρας Αστέρη με τον Ευτύχη Μπλέτσα και τα παιδιά τους

"Έλιωσε" όλο το Instagram

Δεκάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Ηλέκτρας Αστέρη με τον Ευτύχη Μπλέτσα και τα παιδιά τους
News 29.12.2021 11:25
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μια πολύ όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια έχουν δημιουργήσει ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη. Παίρνουν τα παιδιά τους σε κάθε τους ταξίδι και οι φωτογραφίες που μοιράζονται είναι μοναδικές. Ωστόσο, μια νέα αυτή την φορά για να ευχηθούν για τις γιορτές "έλιωσε" το Instagram.

Η Ηλέκτρα Αστέρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα χέρια όλης της οικογένειας για να δείξει πόσο ενωμένοι είναι.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο, τα σχόλια έπεσαν σαν την βροχή με τις ευχές για τις γιορτές και όχι μόνο....

Η ανάρτηση της Ηλέκτρας Αστέρη με τον Ευτύχη Μπλέτσα και τα παιδιά

Ο κόσμος μου όλος.
ομάδα μου.
δύναμη μου.
τετράδα μου.
Μόνο εσύ λείπεις Ηρακλή μου.
Η πατούσα σου.
Λείπεις..
Πολύ.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Καλές γιορτές.
Με υγεία.
Πολλή αγάπη.
Όλους όσους αγαπάμε.
Αυτά αρκούν.

Η Ηλέκτρα Αστέρη δημοσίευσε φωτογραφία να θηλάζει την μικρή της κόρη

Η Ηλέκτρα Αστέρη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει αποδείξει πως είναι υπέρμαχος του θηλασμού. Μάλιστα, όπως έχει παραδεχτεί η ίδια δεν είναι εύκολο να θηλάζει κανείς δύο παιδιά. Ωστόσο, έχει αποφασίσει ότι τα παιδιά της θα θηλάσουν όσο αυτά επιθυμούν.

Από την άλλη με αφορμή την Παγκόσμια εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού έκανε μια ανάρτηση στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «1 - 7 Νοεμβρίου γιορτάζουμε και πάλι την παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού. Φέτος το όλο εγχείρημα έχει ως βασικό σύνθημα "Θηλασμός: Το απόλυτο δώρο ζωής!"

Είμαι τόσο περήφανη που γιορτάζω & φέτος ενεργά. Διάλεξα αυτή την εβδομάδα μάλιστα για να σας μιλήσω για την εμπειρία που βιώνω με τον ταντεμ θηλασμό έως τώρα. Θηλάζω 31 μήνες την μεγάλη μου κόρη (2,5 χρόνια) και 4 μήνες την μικρή.

Ο θηλασμός ενός παιδιού 2,5 χρόνων και ενός βρέφους σχεδόν 4 μηνών δεν είναι εύκολος, αλλά είναι τόσο μοναδικός όσο τον φανταζόμουν. Δυσκολίες πολλές, αλλά το θέμα σε κάθε πράγμα, είναι το που επιλέγεις να "σταθείς".

Η δική μου εμπειρία : Για μένα τα τελευταία (σχεδόν) 3 χρόνια παρέχω non stop θηλασμό στα δύο παιδιά μου. Αποκλειστικό θηλασμό.

Μόνο γάλα της μαμάς μέχρι τώρα. Στα ταξίδια, στο σπίτι, στα αεροπλάνα, στα πλοία. Υπήρξαν στιγμές με πόνους, με κούραση, με ψυχικά break down, όμως τίποτα από όλα αυτά δεν με έκανε να τα παρατήσω. Και ούτε πρόκειται. Τα παιδάκια μου θα θηλάζουν όσο αυτά επιθυμούν.

Και αυτή για μένα είναι η ομορφιά. Ότι τα παιδιά επιλέγουν μαζί με τη μαμά πως θέλουν να κυλήσει αυτό το ταξίδι. Τα παιδιά έχουν άποψη για τη ζωή και τη διατροφή τους από τη στιγμή που θα γεννηθούν & εμείς είμαστε εδώ για να τους παρέχουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Στο δεύτερο παιδί ήταν όλα πολύ πιο εύκολα. Οι θηλές ήταν ήδη έτοιμες, το γάλα προϋπήρχε αφού δεν σταμάτησα ποτέ τον θηλασμό, δεν πόνεσα καθόλου στην δεύτερη κόρη μου. Αν & πόνεσα στην πρώτη και για τις δύο (?). Χαλάλι.

Θέλω να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μαζί μου. Να μου πείτε πόσο θηλασατε, αν θηλασατε, γιατί ναι, γιατί όχι. Αν το ζήσατε ωραία. Αν θα αλλάζατε κάτι. Ολα θέλω να τα μάθω.

Παρακαλώ μην αρχίσετε πάλι τα γιατί προωθείς τον θηλασμό και δεν λες τίποτα για τις άλλες μαμάδες που δεν θηλάζουν κτλ. Η κάθε μητέρα επιλέγει αν θέλει να θηλάσει ή όχι, ελεύθερα. Κανείς δεν την κρίνει.

Καλούς θηλασμούς. Καλή ανατροφή σε όλες τις μανούλες. Είτε θηλάζουν είτε οχι. Απλά σήμερα γιορτάζουμε λίγο παραπάνω, όσες θηλάζουν. Αυτή η φωτογραφία είναι από το 2019. Τότε που όλα ήταν καινούρια για μένα. Στο Μαϊάμι. Μαζί με την μεγάλη μου κόρη.#BreastFeeding».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέθανε ο σκύλος του Ευτύχη Μπλέτσα και της Ηλέκτρας Αστέρη

Άφησαν την Ελλάδα Ευτύχης Μπλέτσας και Ηλέκτρα Αστέρη - Μαζί και οι 2 τους κόρες

Share