«Ξετρελαμένη» η Ηλέκτρα Αστέρη με την κόρη της - Η φωτογραφία από την ώρα του θηλασμού

«Έχουν περάσει τόσες μέρες και ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έζησα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ξετρελαμένη» η Ηλέκτρα Αστέρη με την κόρη της - Η φωτογραφία από την ώρα του θηλασμού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες μέρες ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη, μετά τον ερχομό και της δεύτερης κόρης τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και έχει επιστρέψει πλέον σπίτι, έτοιμο να προσαρμοστεί στην νέα του καθημερινότητα.

Η σύζυγος του παρουσιαστή μάλιστα μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία, από την ώρα που θηλάζει την νεογέννητη κόρη της, κάνοντας ταυτόχρονα και μια τρυφερή εξομολόγηση.

Η ανάρτηση της Ηλέκτρας Αστέρη με την κόρη της

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν έχεις την ευτυχία/τύχη/ευλογία να βιώσεις τον θηλασμό από το πρώτο δευτερόλεπτο της γέννησης του μωρού σου, μόνο τότε καταλαβαίνεις.

Έπιασα την κόρη μου στην αγκαλιά μου αμέσως μόλις γεννήθηκε. Με βοήθησε η μαία μου να την βάλω στο στήθος. Θήλασε και ηρέμησε πάνω μου. Έχουν περάσει τόσες μέρες και ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έζησα
Επαφή δέρμα με δέρμα, rooming in και θηλασμός κάθε φορά που το ζητάει το μωρουλι.

Υ.γ. Αυτή η φωτό είναι από τους πρώτους μας θηλασμους στον Άγιο Λουκά και φυσικά την τράβηξε ο προσωπικός μου φωτογράφος @ftbletsas (love u baby μου).

Κορίτσια περιμένω να μου γράψετε τις δικές σας εμπειρίες γέννας και θηλασμού γιατί είμαι απόλυτα σε τέτοιο mood και θέλω πολύ να διαβάσω τα μηνύματα σας.».

Η ανάρτηση του Ευτύχη Μπλέτσα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους

Το ζευγάρι μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα για την γέννηση του παιδιού τους, ενώ πρόσφατα πέρασαν και μια μεγάλη απώλεια.

Η Ηλέτρα Αστέρη ανέβασε μια φωτογραφία γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Το δεύτερο θαύμα της ζωής μου. Ήρθες και μας έφερες δύναμη, φως και ευτυχία. Μωρό μου καλωσόρισες. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον ερχομό σου. Δεν μπορώ να περιγράψω την εμπειρία τοκετού που είχα σήμερα. Ευχαριστώ τον εκπληκτικό γιατρό μου Νίκο Παπανικολάου που έκανε τη γέννα μου έτσι ακριβώς όπως την είχα φανταστεί. Ευχαριστώ την υπέροχη μαία μου Λίλιαν για την στοργή και την φροντίδα της. Ευχαριστώ τον Άγιο Λουκά και το προσωπικό του για την ευγενική συμπεριφορά. Αγάπη μου, @ftbletsas τώρα αρχίζουν τα ωραια. Γίναμε 3 και θα σε τρελάνουμε. Πάμε για ταντεμ τώρα».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ευτύχης Μπλέτσας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, από την ώρα που η αγαπημένη του θηλάζει το μωράκι τους.

«Ήρθε και η δεύτερη! Γίναμε 4!!! Αγαπη μου @electra_asteri είσαι η ηρωίδα μου. Ευχαριστώ για όλα» έγραψε χαρακτηριστικά.