Εξιτήριο για τον Ευτυχή Μπλέτσα και την Ηλέκτρα Αστέρη από το μαιευτήριο

Η νέα φωτογραφία με την νεογέννητη κορούλα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξιτήριο για τον Ευτυχή Μπλέτσα και την Ηλέκτρα Αστέρη από το μαιευτήριο

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήραν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη, με τους δυο γονείς να είναι πανευτυχείς με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Ο παρουσιαστής του Happy Traveller και η σύζυγός του στις 12 Ιουλίου έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το ζευγάρι αμέσως έκανε γνωστή την ευχάριστη αυτή είδηση και οι ευχές που έλαβαν και λαμβάνουν ακόμα είναι αμέτρητες.

Το πρωί μάλιστα του Σαββάτου, η Ηλέκτρα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης, με τον Ευτύχη να δημοσιεύει μια φωτογραφία στα social media με την νεογέννητη κόρη του.

Η νέα ανάρτηση του Ευτύχη Μπλέτσα με την νεογέννητη κόρη του

«Πίσω σπίτι με τον θησαυρό μας! #happydad» έγραψε χαρακτηριστικά.

Εξιτήριο για τον Ευτυχή Μπλέτσα και την Ηλέκτρα Αστέρη από το μαιευτήριο

Η ανάρτηση του Ευτύχη Μπλέτσα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους

Το ζευγάρι μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα για την γέννηση του παιδιού τους, ενώ πρόσφατα πέρασαν και μια μεγάλη απώλεια.

Η Ηλέτρα Αστέρη ανέβασε μια φωτογραφία γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Το δεύτερο θαύμα της ζωής μου. Ήρθες και μας έφερες δύναμη, φως και ευτυχία. Μωρό μου καλωσόρισες. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον ερχομό σου. Δεν μπορώ να περιγράψω την εμπειρία τοκετού που είχα σήμερα. Ευχαριστώ τον εκπληκτικό γιατρό μου Νίκο Παπανικολάου που έκανε τη γέννα μου έτσι ακριβώς όπως την είχα φανταστεί. Ευχαριστώ την υπέροχη μαία μου Λίλιαν για την στοργή και την φροντίδα της. Ευχαριστώ τον Άγιο Λουκά και το προσωπικό του για την ευγενική συμπεριφορά. Αγάπη μου, @ftbletsas τώρα αρχίζουν τα ωραια. Γίναμε 3 και θα σε τρελάνουμε. Πάμε για ταντεμ τώρα».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ευτύχης Μπλέτσας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, από την ώρα που η αγαπημένη του θηλάζει το μωράκι τους.

«Ήρθε και η δεύτερη! Γίναμε 4!!! Αγαπη μου @electra_asteri είσαι η ηρωίδα μου. Ευχαριστώ για όλα» έγραψε χαρακτηριστικά.