Πέθανε ο σκύλος του Ευτύχη Μπλέτσα και της Ηλέκτρας Αστέρη

Τον έπαιρναν συνέχεια στα γυρίσματα του Happy Traveller

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε ο σκύλος του Ευτύχη Μπλέτσα και της Ηλέκτρας Αστέρη

Συντετριμμένος είναι ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη, καθώς πέθανε το σκυλάκι τους. Ο Ηρακλής που έπαιρναν μαζί τους συνεχώς στα γυρίσματα του Happy Traveller, αρρώστησε ξαφνικά και έφυγε από τη ζωή.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστό ο ίδιος ο παρουσιαστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μια πολύ γλυκιά φωτογραφία του σκύλου τους.

Η ανάρτηση του Ευτύχη Μπλέτσα για τον σκύλο τους που πέθανε

Στην λεζάντα έγραψε: «Παιδιά, έχουμε ένα άσχημο νέο. Λίγο πριν γίνουμε περισσότεροι, μείναμε λιγότεροι. Ο Ηρακλής δεν είναι πια μαζί μας. Αρρώστησε απότομα και δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε. Είμαστε συντετριμενοι και προσπαθούμε να διαχειριστουμε συναισθηματικά την κατάσταση.

Θέλαμε να το γνωρίζετε επειδή ο Ηρακλής ήταν και μέλος της οικογένειας μας και κομμάτι του Happy Traveller.Ηρακλάκο θα μου λείψεις. Σε ευχαριστώ για όλα. Μου έμαθες τι σημαίνει αληθινός και πιστός φίλος. Σ' αγαπάω πάντα».

Δύσκολες ώρες για τον Ευτύχη Μπλέτσα

Να σημειώσουμε πως το δυσάρεστο αυτό γεγονός έσκασε, λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει η σύζυγος του Ευτύχη Μπλέτσα, Ηλέκτρα Αστέρη. Το ζευγάρι θα αποκτήσει το δεύτερο παιδάκι του και δεν θα μπορούσαν να νιώσουν πιο ολοκληρωμένοι οικογενειακά.

Η τρυφερή φωτογραφία Μπλέτσα - Αστέρη πριν γίνουν δεύτερη φορά γονείς

Γονείς για δεύτερη φορά πρόκειται σε λίγο καιρό να γίνουν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Οι δυο τους έχουν ήδη μια κορούλα όμως σε λίγο καιρό η οικογένεια τους θα μεγαλώσει κι άλλο και όπως είναι φυσικά όλοι ανυπομονούν για αυτή τη στιγμή.

Τόσο ο Ευτύχης όσο και η Ηλέκτρα είναι αρκετά ενεργοί στα social media και πολύ συχνά δημοσιεύουν φωτογραφίες και στιγμές από τα ταξίδια αλλά και την καθημερινότητα τους.

Αυτή τη φορά, ο παρουσιαστής του “Happy Traveller” δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποιά κρατά την φουσκωμένη κοιλίτσα της αγαπημένης του.

Ευτύχης Μπλέτσας και Ηλέκτρα Αστέρη