Εξιτήριο για την Ελένη Τσολάκη - Η πρώτη ανάρτηση μετά το χειρουργείο της

Η φωτογραφία με τον γιατρό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξιτήριο για την Ελένη Τσολάκη - Η πρώτη ανάρτηση μετά το χειρουργείο της

Στο νοσοκομείο πέρασε μερικές από τις μέρες των γιορτών η Ελένη Τσολάκη, η οποία όπως εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε προγραμματίσει να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο που είχε προκειμένου να κάνει ένα προγραμματισμένο χειρουργείο.

Η Ελένη Τσολάκη είχε ανεβάσει μία φωτογραφία τη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο ωστόσο δεν είχε εξηγήσει στους διαδικτυακούς της φίλους τι ακριβώς έχει.

Το πρωί της Τετάρτης (29/12) λοιπόν, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία προκειμένου να ευχαριστήσει τον γιατρό της, με την οποία άφησε να εννοηθεί πως έχει πάρει εξιτήριο και είναι έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι της μετά το χειρουργείο της.

Η ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πιο υπέροχο γιατρό του κόσμου @ioannis.ioannidis.399. Είσαι ένας καταπληκτικός γιατρός κ ένας φανταστικός άνθρωπος!!! love you!», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Το μήνυμα που έστειλε από το νοσοκομείο η Ελένη Τσολάκη

Η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείο και έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στον κόσμο που την ακολουθεί.

«Φέτος οι γιορτές ήταν διαφορετικές…αλλά με το πιο μεγάλο μήνυμα!!Να αγαπάτε τον εαυτό σας, να τον προσέχετε κ να τον «προλαβαίνετε». Τότε θα μπορείτε να δώσετε όλη την αγάπη που έχετε μέσα σας κ να πάρετε όλη την αγάπη που μπορεί να γίνει η δύναμη σας!!! Γιατί με την αγάπη τα εύκολα γίνονται υπέροχα κ τα δύσκολα μεταμορφώνονται σε εμπειρίες!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη.