Το ανακοίνωσε η Τσιμτσιλή σήμερα 28/12 στο Happy Day - Ο πραγματικός λόγος που μπήκε νοσοκομείο η Ελένη Τσολάκη

Τι συνέβη στην αγαπημένη παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ανακοίνωσε η Τσιμτσιλή σήμερα 28/12 στο Happy Day - Ο πραγματικός λόγος που μπήκε νοσοκομείο η Ελένη Τσολάκη

Λίγο μετά τα Χριστούγεννα η Ελένη Τσολάκη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε την εδώ) ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους αφού αποκάλυψε πως νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Ο λόγος; Δεν τον αποκάλυψε η ίδια αλλά η φίλη και πρώην συνεργάτιδά της Σταματίνα Τσιμτσιλή που το πρωί της Τρίτης 28/12 μέσα από την εκπομπή, Happy Day, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Μπορεί να ανησυχήσατε βλέποντας το post της Ελένης Τσολάκη… Η Ελένη μπήκε στο νοσοκομείο για ένα προγραμματισμένο χειρουργείο. Εκμεταλλεύτηκε τις λίγες ημέρες διακοπών. Εμείς μιλήσαμε, είναι μια χαρά, πήγαν όλα καλά. Ελενάκι σου στέλνουμε την αγάπη μας».

Η "άγνωστη" σχέση της Ελένης Τσολάκη με τον σύζυγο της Παύλο Πετρουλάκη

Μετά το τέλος της εκπομπής Καλοκαίρι Not, η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε και πάλι στο Open. Αυτή τη φορά όμως στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, με νέα πρόσωπα στο πλευρό της. Σε δηλώσεις μάλιστα που έκανε στις κάμερες, λίγο πριν την πρεμιέρα, έκανε και μια αποκάλυψη για τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη.

«Δεν ήταν καλοκαίρι αυτό με όλα αυτά που συνέβησαν. Δεν μπορούσαμε να το χαρούμε. Θέλω να σκέφτομαι αισιόδοξα. Επειδή εγώ έκατσα έναν χρόνο, δηλαδή ήμουν στο σπίτι και δε δούλευα… Οπότε και ξεκουράστηκα και είχαμε τον χρόνο και για τους δύο μας, οπότε ήταν όλα καλά.

Οπότε όταν ξεκίνησα να δουλεύω ήταν σαν μια άτυπη συμφωνία, ότι πρέπει να το κάνω όλο αυτό γιατί αγαπώ τη δουλειά μου και ήταν και μία πρόταση που ήθελα πάρα πολύ.

Στα κανάλια σου γίνεται μία πρόταση, την αποδέχεσαι, το συζητάς και από εκεί και πέρα είμαστε επαγγελματίες και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» εξήγησε η Ελένη Τσολάκη.